Nnywellness.com

Hvordan finne delenummeret for Volkswagens


Hvordan finne delenummeret for Volkswagens

Volkswagen er Europas ledende bilindustrien produsenten. I 2011 produserer Volkswagen 14 bilmodeller. Selskapet er også kjent for å skape den klassiske Beetle og Vanagon. Volkswagen deler har unike numre som er tilordnet dem slik at de lett kan spores og erstattet når nødvendig. Spesifikke gjør og modeller av Volkswagen biler krever bestemte deler med unike numre. Situasjonen som har forlatt du leter etter en del bestemmer den beste måten å gå om oppdagelse nummeret.

Instruksjoner

• Se i delen. Delenumre vises normalt et sted på deler seg. Nummeret består av tre grupper av tre sifre, noe som kan være etterfulgt av en rekke brev.

• Finn identifikasjonsnummeret kjøretøy. VIN kan brukes til å finne passende deler for alle kjøretøy opprettet etter 1983. VIN vil bli plassert på noen papirer du har angående bilens tittel eller service historie. VIN er også vanligvis finnes flere steder i bilen, inklusive på dashbordet og på førersiden dør. VIN er 17 tegn. Representanter på forhandlere og deler butikker vil kunne fortelle deg riktig delenumrene basert på VIN.

• Finn nummeret selv. Det er et system for å skape produktnumre. Det første settet med tall tilsvarer merke og modell av bilen. De neste tre er den viktigste gruppe delen og den delen undergruppe. De siste tre er for komponenten. Har peiling på biler, tilgang til deler tall på Internett og tilgang til tallene for andre fungerende deler, kunne en utdannet og detaljorientert person bestemme delenummeret.