Nnywellness.com

Hvordan endre en driftsreim.


Stasjonen beltet på kjøretøyet er forbinder de forskjellige wiretrekk i motor-bukten. Disse trinser, makt samlet vannpumpen, Dynamo, vifte, klimaanlegg og et par andre systemer. Dessverre, når driftsreim fester, eller tennene slites ned, det påvirker alle bilens wiretrekk-drevet komponenter. Du bør sjekke kjøre beltet hver sjette måned for slitasje og erstatte den hvis du ser noen fraying, ødelagte eller manglende tenner, eller hvis beltet ser sprakk og er peeling.

Instruksjoner

• Note beltet bane og retning på skivene systemet. De fleste skivene systemer for et kjøretøy med stasjonen belte er på forsiden av motoren. Skivene vever i og rundt alle trinser på en bestemt beltet bane. Denne belte banen skal være oppført på rammen av bilen ved siden av panseret batterilåsenheten. Hvis det ikke er det, bør det finnes på undersiden av hetten eller bilens Servicehåndbok.

• Finn den spenning skivene. Den spenning skivene er en liten wiretrekk vanligvis ligger i sentrum av skivene. Det er vanligvis en sveiset mutter koblet til skivene, og skivene selv synes ikke å kjøre noen bestemt engine-komponenten.

• Sette socket skiftenøkkelen over skivene bolten. Den nøyaktige størrelsen på kontakten du vil variere motor og selv år av kjøretøyet.

• Slå skivene bolten med klokken for å løsne spenninger på beltet. Du må trekke på socket skiftenøkkel ganske vanskelig å frigjøre spenninger.

• Skyv beltet ut av spenning skivene, og la den skivene å gå tilbake til fullt strammet posisjon.

• Fjerne samlingen belte og installere det nye beltet etter bestemte belte banen for kjøretøyet. Den spenning skivene er det siste stedet hvor du vil slippe beltet på systemet.

• Urviserne spenning skivene bolten å tillate beltet for å gli over den spenning skivene. Slipp spenning wiretrekk for å bruke spenning på beltet.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil ha spesifikk informasjon om hvordan du endrer bilens driftsreim, se bestemt bilens håndboken (se ressurser).