Nnywellness.com

Hvordan håndtere en bil flåte med GPS & Google Maps


Hvordan håndtere en bil flåte med GPS & Google Maps

Administrere en flåte av biler kan være en stor aktivitet særlig når prøver å holde oversikt over deres fysiske plasseringer. Google Maps med Latitude er en unik måte å dele posisjonen din sanntid med dine venner. Denne samme system kan endres litt slik at du kan bruke dette systemet å holde oversikt over din flåte av biler.

Instruksjoner

• Last ned Google Maps til din mobile enhet. Må Google Maps med Latitude. Google Maps med Latitude er tilgjengelige for Android-enheter med Maps-versjon 3 og over, Blackberry-enheter, Symbian-enheter, Sony Ericsson-enheter og Windows Mobile 5-enheter. Google Maps er tilgjengelig gjennom App markedet. Du får også Google Latitude via nettleseren på din iPhone eller iPod Touch.

• Aktiver Latitude på enheten. Dette gjøres ved å trykke på "Latitude"-ikonet på enheten. På iPhone og iPod Touch, kan du gå til webområdet Latitude ved hjelp av webleseren.

• Plass enheten i en bil som du ønsker spores til en driver.

• Logg på Google Latitude nettstedet bruker datamaskinen til å spore enheten og bilen i. Du kan logge på kontoen din på webområdet breddegrad å se hvor telefonen er hvis telefonen er logget på kontoen. Hvis du har flere telefoner og biler, kan du tilordne en annen e-postkonto og deretter legge dem å din venneliste å se hvor de er.Legge til en e-postadresse er gjort når du først aktivere telefonen eller kan du tilbakestille det ved å kalle din telefon operatør. På en iPhone, vil du bare logge inn på mobil nettstedet med en annen e-postadresse. Kjente Google Maps oppsettet vises med ikoner som representerer plasseringen av biler.