Nnywellness.com

Hvordan sette opp to mottakere på LCD TV


Hvordan sette opp to mottakere på LCD TV

TV-mottakere er bygget inn i de fleste kilde-signalet enheter for å se på TV, for eksempel en kabel, en satellittmottaker, en Videospiller eller en DVR. Koble to mottakere til en LCD-TV dobler din ser på alternativer, slik at du kan se programmering på ulike media (kabel eller satellitt hvis du har abonnementer for begge), eller ta programmering på to forskjellige DVRs mens vise ulike kanaler og bytte på vil mellom dem. Oppsettet innebærer to inndatakoplinger på LCD TV. De fleste flatskjerm-TVer er utstyrt med tre eller flere sett med innganger.

Instruksjoner

• Slå av og koble fra strømledningen for LCD-TV.

• Koble en HDMI - HD media interface - kabelen til en utgang på baksiden av hver mottaker. Hvis bruker vanlig tunere, koble tre pluggene på en ende av en kompositt AV-kabel til fargede kontaktene på baksiden av hver mottaker.

• Koble den andre enden av kabelen som er koblet til hver mottaker i matchende kontakten eller kontaktene på LCD TV.

• Koble en sving på LCD settet.

• Trykk TV/Video på fjernkontrollen for å bytte fra en tilkoblet mottaker til den andre. Hver gang du trykker på knappen endres TV fra ett sett med innganger til neste. Hvis du har tre eller flere innganger, kan du se en blåfarge skjermen før signalet fra en av tunere vises.