Nnywellness.com

Om Leasing en Porsche


Om Leasing en Porsche

Leasing en Porsche er akkurat som leasing andre kjøretøy. Du trenger å gjøre din forskning før dealership. Online er et godt sted å starte forskning. Sjekke gjeldende markedsverdiene, vil lease spesialtilbud og kontanter tilbake tilbud hjelpe deg å få en lease avtale som passer dine behov.

Online forskning

Begynn med å sjekke nettsteder som http://www.edmunds.com og http://www.cars.com å finne det andre betaler for den samme Porsche du leter etter i ditt område. Edmunds har en "Hva andre betaler"-kategorien. Nettstedet inneholder også en liste over insentiver, gjeldende penger faktor (renten brukes for leieavtalen) og gjenværende verdier som vil gi deg verktøy når du begynner å forhandle.

Forhandler besøk

Før du ber om tilbud for en leieavtale, bør du hodet ned til din lokale forhandler og ta en bil ut for en prøvekjøring. Kontroller at det passer dine behov. Også, mens du er hos forhandlerne, anmode å se tilgjengelige farger i person, ulike trim nivåer og alternativer for bilen. Se disse tingene i person i stedet for på skjermen gjør en stor forskjell, og vil hjelpe deg å gjøre en utdannet beslutning.

Få et tilbud

Begynne å få tilbud. De fleste forhandlere nettsteder har en del som vil tillate deg å be om et tilbud online. Ta informasjonen du har samlet inn fra din online forskning, og gjøre forhandlere klar over at du vet penger faktor, restverdi og salgsprisen av den spesifikke kjøretøyet i ditt område. Dette vil bidra til å kutte ned på "frem og tilbake" forhandlinger mellom deg og selgeren.

Velge det beste tilbudet

Noen ganger når shopping for en bil på nett, er laveste tall ikke alltid det beste tilbudet. Kontroller at sitatet du mottatt har alle alternativene og fargekombinasjoner du ønsket på ny Porsche lease. Hvis du er åpen for farger, kontrollerer du at den har alle alternativene du ønsker. Hvis du er veldig farge-spesifikke, kontroller at det er minimum av hva du vil på din ny Porsche.

Plukke opp Porsche

Når du har snevret det ned til en bestemt Porsche forhandler for nye lease, ring selgeren og gå over alt før du går til forhandlerne kan gjøre alt papirarbeidet. Spør når kjøretøyet skal være klar til å gjøre en siste inspeksjon. Har dealership fullt detalj bilen og rengjør interiør og eksteriør, slik at du kan se etter dings og riper, bulker før kjøring unna.