Nnywellness.com

Hvordan unngå brutte kjettinger


Hvordan unngå brutte kjettinger

Kjettinger installeres på hjulene på en bil å forbedre trekkraft i vintervær. Det er tre mønstre av kjeder brukte: diamant, kabel og kobling. Kjedene grave i is og snø å forhindre dekkene sklir på veier. Du må følge instruksjonene om hvordan du installerer dem riktig. De må også brukes riktig. Ellers kan kjettinger bryte og fly av dekk.

Instruksjoner

• Installere kjettinger på bilen din i henhold til produsentens instruksjoner. De er installert i par på drivhjulene bare. Kontroller dekkene er oppblåst riktig. Sjekk dekktrykket når de er kalde og ikke har vært kjørt for en stund, ifølge Automedia.com. Når kjedene ut, sjekk for å sikre at de ikke vridd eller krysset.

• Installere kjedene slik at de passer hvert dekk tett for å unngå brudd. Kjøre en kvart mile, stopper kjøretøyet og sjekke dem. Skru dem hvis de er løs. Hvis trenger være, kan du fjerne ekstra sløyfer ved hjelp av en bolt kutter. Sjekk dekket kjeder av og til når du bruker dem til er fortsatt tett. Ellers, de kan bli løs og får pakket rundt undersiden av bilen.

• Kjør forsiktig og ikke raskere enn 30 miles per time når kjøretøyet har kjettinger på dekkene. Unngå jack kanin starter og spinning på dekk for å unngå brutte kjettinger. Akselerere og avta kjøretøy på en langsom, selv vurdere, ifølge Tirechain.com. Slam ikke på bremsene eller du kan låse opp hjulene og forårsake kjettinger å skli.

• Kjøre på snø og is for å hindre brutte kjettinger. Unngå kjøring på tørr veier over lengre tid. Dette kan skade kjedene, samt veiene.

• Fjern kjettinger nederst av vintersesongen. Når de er tørre, spray dem med en god kvalitet silikon spray. Dette vil beskytte mot rust og brekkasje. Deretter lagre kjettinger i plastposer til du trenger dem igjen.