Nnywellness.com

JVC 56-tommers bakside-prosjektering TV spesifikasjoner


JVC 56-tommers bakside-prosjektering TV spesifikasjoner

JVC HD-56FN97 TV er en ganske god valg blant HDTVer: den har en rimelig skjerm med mange forbedringsalternativer for, og det har rikelig med tilkoblinger for enheter. Selv om det ikke er top-of-the-line, kostnaden er rettferdiggjort av sine evner, og det kan enkelt møte behovene til de fleste underholdningssentre.

Bilde egenskaper

HD-56FN97-TV har en 56-tommers skjerm med forholdet 16-av-9. Dens maksimal oppløsning er 1080p via en HDMI-tilkobling, og den har en 10,0001: kontrastforhold. Den har standard bilde tilpassing funksjoner, for eksempel farge, farge og lysstyrke, og det har også noen statister som "dynamisk gamma," som forbedrer mørke områdene på skjermen, og "avansert smart bilde," som justerer lysstyrken automatisk for hva du ser på. Det har også video støyreduksjon og en mygg støy suppressor, som hjelper fjerne noen bildet forvrengninger.

Tilkoblinger

Baksiden av TVEN har nesten alle tilkoblinger; Det er et enkelt RCA sett med koblinger på sidepanelet TV. Bakpanelet har tre mer RCA-kontakter, og den har en ekstra RCA-lydkontakt for en center lydkanal. Bakpanelet har også to S-videoinnganger, en F-type antenne terminal, en ATSC digital kabel-port og en RS - 232C grensesnittkontakt. Det er to HDMI-kontakter, to sett med Komponentkontakter og en PC inn port. Dens bare inngangene er stereoplaten RCA havnebyer og en optisk (TOSLINK)-kontakt. Enheten har også en S-video utgang og ett sett med RCA lyd og visuelle utgang.

Dimensjoner og Pakkeinnhold

Hele TV måler 50 7/8 inches bredt, 37 1/8 inches høy og 17 3/4 inches dyp. Hvilke veier ca 90 pounds. TV pakken kommer med HD-56FN97 settet selv, en ekstern, to AA-batterier, to RF-kabler og en enkelt toveis splitter.

Diverse

TV godtar 120-volt inngang på 60 hertz, og den bruker ca 215 watt. En 110-watts høytrykks kvikksølv pære lyser skjermen. TVEN har en "twin" ansiktstrekk, hvilke er det bilde-i-bilde (PIP)-alternativet som lar deg vise to innganger samtidig. Enheten godtar NTSC, BTSC (lyd), ATSC og digital kabel formater. TVEN har også to 10-watts høyttalere og justeringer tilgjengelig for bass, diskant og balanse.