Nnywellness.com

Fjerne midtkonsollen i en 1998 Ford Explorer


1998 Ford Explorers midtkonsollen inneholder et område å sette kopper, hold Skift knott og nødbremsen. Hvis du har å fjerne teppet eller bli shifter sammenhengen, har konsollen å komme ut til å få tilgang. Dette bør ta ca 10 til 15 minutter for å gjøre. Det er ikke veldig vanskelig i teorien fjerne midtkonsollen, men det tar mye av styrke til å trekke midtkonsollen ut av bilen.

Instruksjoner

• Fjerne pakken brett og cup innehaverne av gripe dem med begge hender og trekke dem ut. Når dette er fjernet, vises ledninger blokken under stereo.

• Løsne bolten holder ledningene blokken på plass med en skrutrekker til kan du koble selen. Selen kan kobles manuelt og må ikke fjernes fra konsollen.

• Fjerne to gull-farget bolter med skrutrekkeren på hver side av hvor ledninger blokken pleide å være.

• Se ned foran armrest, og du vil se to mer bolter identiske med de du fjernet. Fjern disse boltene med en skrutrekker. Du kan bruker en ekstra lang skrutrekker plasseringen av disse boltene. Du kanskje trenger nål nebbtangen å fjerne boltene når de har vært løsnet.

• Trekk konsollen rett tilbake, mens du sitter i baksetet. Dette tar mye av styrke, fordi det er to metall "finger" holder midtkonsollen på plass, men trekke gjennom baksiden er den eneste måten å fjerne konsollen. "Finger" er et ekstra sikkerhetsnett i bilen, men vil la gå med nok kraft. Midtkonsollen må trekkes tilbake og så opp for å bli fjernet.