Nnywellness.com

Hvordan åpne baksiden av en Sidekick Slide


Sidekick Slide er multimedia mobiltelefon tilgjengelig bare for T-Mobile abonnenter. Bakre del av enheten inneholder batterirommet og slot for SIM-kort. Det er viktig å vite hvordan å åpne bak på mobiltelefonen Sidekick Slide hvis du skal installere et nytt batteri eller erstatte SIM-kortet. Opening baksiden av mobiltelefonen Sidekick Slide er en rask og enkel prosess som tar sekunder å fullstendig.

Instruksjoner

• Trykk og hold power-knappen ligger på nederst til høyre på telefonen i noen sekunder. Dette deaktiverer Sidekick Slide.

• Snu din Sidekick Slide til baksiden vender og plassere den på flatt underlag, for eksempel en tabell. Trykk ned på baksiden og trekk den ut mot deg fjerne den. Du burde se batteriet i batteriskuffen.

• Ta ut batteriet fra batterirommet. Du burde se SIM-kortet i kortsporet. Hvis du vil fjerne SIM-kortet, skyv det ut av sporet. Erstatning for SIM-kortet, bare Skyv det nye kortet i kortsporet. Sett batteriet inn i batterirommet. Sett på dekselet og skyv den inntil den smekker tilbake på plass.