Nnywellness.com

Historien om Fisher stereoanlegg


I en verden av lyddesign vevstol Fisher stereoanlegg store. Fisher Radio produsert high-end stereo mottakere som utnyttet state-of-the-art teknologi og vinket epoken med Hi-Fi-lyd.

Tidlige år

Avery Fisher ble født i New York i 1906. I 1930-årene begynte han eksperimenterer med lyddesign, håper å forbedre eksisterende radioteknologi.

Philharmonic Radio

Fisher grunnlagt Philharmonic Radio i 1937, setter sin nye kompetanse i forsterker, mottaker og høyttaler produksjon test. Selskapet ble en suksess, og Fisher solgte Filharmonien i 1945 å starte ny virksomhet, Fisher Radio.

Fisher Radio

Fisher utvidet på sin suksess ved å benytte Fisher Radio å utvikle state-of-the-art stereo mottakere og komponenter. Hans største bidrag på 1950-tallet - og kanskje for stereo teknologi var generelt - utviklingen av den første transistorer forsterker og første stereo radio-phonograph.

1960-årene

1960 var en særlig fruktbar tid for Fisher Radio. Selskapet gjorde flere fremskritt er-FM stereo-mottaker design og forbedret kraften i komponentene.

Fisher 500-C

I 1964 introduserte Fisher Radio 500-C Stereophonic FM Multiplex mottaker, kanskje den største bragd. 500-C eksemplifisert nær perfeksjon Fisher hadde oppnådd i Hi-Fi-lyd design. Mer enn 100.000 ble gjort. I August 2009, kan de koster $150 til $600.

Konklusjon

Fisher solgte hans selskap til Emerson (som senere solgte det til Sanyo) i 1969 da han så markedet styre mot masse markedsføringsinformasjon. Mens Fisher gikk å bli en filantrop til sin død i 1994, har hans arbeid fortsatt å tjene som en hjørnestein i moderne stereo design.