Nnywellness.com

Norton Commando spesifikasjoner


Norton Commando spesifikasjoner

Norton er en motorsykkel produsent basert i Storbritannia. Selskapet produserer en motorsykkel linje kalt Norton Commando 961 motorsykler inkluderer 961SE, den Cafe Racer og Sport modellen. De tre motorsykler har mange lignende funksjoner med noen små endringer som skiller sykler.

Søkemotor

Norton Commando motorsykler har en parallell-twin motor med en tre-bærende sveiv, belastningsfordeling akselen og push-rod valve actuation. Denne maskinen har to ventiler per sylinder. Sylinderen måler 3,46 strøket er 3.11 tommer. Motoren har en kjølesystem og en sveiv-avfyrte elektronisk tenning. Forskyvning for denne motoren er 961 kubikkcentimeter komprimeringsforholdet er 10.1-til-1. Drivstofftanken har en kapasitet på 4,5 gallon.

Dekk

Fullt oppblåst, forhjul Norton Commando motorsykler er 4,72 inches bredt og 3.3 inches i dybden med en diameter på 17 inches. Det bakre dekket er 7.09 inches bredt og 3,9 tommer i dybden når oppblåst med en diameter på 17 inches. Forhjul har en reise 4.53 inches mens bakhjulet har en reise 3.94 inches. Felger måler 3,5-av-17 inches for front- og 5-av-17 tommer for bak. Norton Commando 961 Sports har krom felger, Cafe Racer har svart felger og 961SE har BST karbonfiber felger.

Ramme

Alle Norton Commando motorsykler har en svingarm laget med twin-sidig stål og en ramme i stålrør med en integrert oljetanken. Rake for disse motorsykler er 24,5 grader, stien er 3,9 tommer og akselavstand på er 55.9 inches. For 961SE og Sport modeller, forstillingen er en 1.69-tommers Ohlins RWU med kompresjonsdemping og og justerbar preload. Norton Commando 961 Cafe syklistene benytte en 1.69-tommers Ohlins USD forstillingen som også inkluderer returdemping. Bakhjulsopphenget for disse motorsykler er en Ohlins reservoaret-stil, twin støt med justerbar komprimering, preload og ri høyde.

Funksjoner

Norton Commando 961SE og 961 Sport funksjonen med trippel-klemme lavere åk og ferdig maskinert billet åk. Norton Commando 961 Cafe syklistene har svart anodisert billet åk for styring. 961SE er tilgjengelig i svart og gull farger mens den Cafe Racer Sport modeller er tilgjengelig i rødt og gull, svart og gull, sølv, rød og svart og gul og svart fargevalg. Disse motorsykler har en konstant mesh, femtrinns girkasse og 525 "O"-ring kjede siste kjøring.