Nnywellness.com

Hvordan du slår iPhone og iPad i Airplay høyttalerne


Apple-produkter har en tendens til å fungere godt sammen. Med en Mac eller PC, kan du administrere innhold på iPad, iPhone eller iPod touch via iTunes. Du kan streame videoer fra noen av disse enhetene til en Apple TV eller et sett med trådløse høyttalere med Apples AirPlay-tjeneste. AirPlay legger grunnlaget for medieavspilling fra iTunes til iPhone eller iPad, som lar deg beholde enhetens internminne gratis tilgang til et bibliotek av musikk og filmer som sitter på datamaskinen.

Vingen

Rogue Amoeba programvare har jobbet på vingen programvaren i år. Vingen, gruppen sier, er en utvidelse av AirPlay som muliggjør sending media til iOS enheter inkludert iPhone og iPad. Programmet er gratis å prøve, men koster $25 lisensen. Hvis du ikke bruker fullversjonen av programvaren, programmet overlegg støy på bekkene etter 10 minutter. Mens dette betyr at du kan lytte til en sang eller to, er det mulig at du må starte iTunes hver gang du ønsker å lytte til eller se mer enn 10 minuttene av lyd eller video.

Vingen trykk høyttalere

Hvis du velger å betale for den fulle versjonen av vingen, tilbyr Rogue Amoeba et gratis program som gjør spiller på iPad og iPhone lett. Når AirFoil er aktiv - på en Mac eller PC, kan du tappe app på enheten for å slå den inn i et sett med høyttalere. Lyd fra alle medier spiller på datamaskinen sømløst strømmer til enheten, hvis du legger til iPad eller iPhone som et ekstra sett med høyttalere. Lyden vil fortsette å komme ut av datamaskinen før du deaktiverer den.

Jailbreaking

Hvis du har en jailbroken iOS-enhet, kan du bruke den som et sett med høyttalere med gratis apps. Jailbreaking din iPhone er lovlig i USA. Jailbreaking en iPad, er imidlertid ikke. Når du jailbreak enheten, mister du støtte for Apples før du tilbakestiller enheten til fabrikkinnstillingene. På en jailbroken iPhone, kan du bruke enheten som høyttalere med AirPlay. På iPad er du begrenset til betalte apper.

AirFloat

Hvis du har jailbroken din iPhone, kan du laste ned gratis AirFloat programmet gjennom Cydia - programmet ressurs for jailbroken telefoner. AirFloat tilbyr funksjonalitet AirFoil trykk høyttalere på iPhone. Når du har lastet ned og installert programmet, direkteavspille medier via iTunes eller en annen iOS enhet bruker AirPlay. Du vil kunne plukke opp strømmen på iPhone, som du kan bruke som et sett med høyttalere.