Nnywellness.com

Feilsøke en neste MP3-spiller


Feilsøke en neste MP3-spiller

Neste er et selskap som produserer MP3 og MP4-spillere, digitale fotorammer, GPS-enheter og Bluetooth-teknologi. Nextar MP3 spillerne kommer i mange forskjellige modeller, men alle kan spille MP3-musikk. MP3 musikk er en lyd komprimering kode som gjør det mulig å redusere musikk og lyd-filer uten å miste lydkvalitet. Det er mange ting du kan gjøre for å feilsøke problemer som kan oppstå mens du bruker en Nextar MP3-spiller.

Instruksjoner

• Oppdatere programvaren i spilleren hvis Nextar MA593 ikke kan slå på etter å være fulladet eller hvis det vises ikke noe bilde vises når du kobler spilleren til PCen. Laste ned den nyeste programvaren fra webområdet eller kopiere den fra CDen som fulgte med spilleren og klikker på filen "Setup.EXE". Fullføre installasjonen. Hold nede "Power"-knappen på spilleren i fem sekunder og koble USB-kabelen. Kjør oppdatert programvare for å starte firmware dataoverføre programmet og slipp "Power"-knappen. Kopier filene på spilleren til en PC først fordi oppgradere programvaren vil formatere spilleren.

• Fjerne eller deaktivere annen elektronikk som kan forstyrre spilleren hvis MA593 har svake signaler for FM-kanaler. Justere vinkelen på hodetelefoner ledningen til spilleren fordi det er en antenne i øretelefonkabelen. Sjekk Hvis øretelefon er satt helt inn kontakten hvis det er ingen lyd i hodetelefonen. Kontroller at filformatet musikk støttes av spilleren.

• Sjekk Hvis batteriet er installert riktig hvis det er ingen strøm på neste MA933A MP3-spilleren. Sjekk hvis makt er satt til "On".

• Kontroller at det er ingen problem med hodetelefoner-tilkobling og at volumet ikke er satt til "0" Hvis ingen lyd kan høres på øretelefonene av Nextar MA933A. Holder øretelefonene ren og kontroller at MP3-filer ikke skades.

• Kontroller at USB er riktig tilkoblet hvis du ikke kan laste musikk normalt. Sørg for at driveren er riktig installert og at det er fortsatt tilgjengelig minne på spilleren.