Nnywellness.com

Aktiviteter å fremme trygg kjøring


Aktiviteter å fremme trygg kjøring

Trafikkulykker drepe unge sjåfører og sine passasjerer mer enn noen annen aldersgruppe, delvis fordi barn ikke har erfaring med eldre drivere og også fordi barna gjøre tankeløse ting når de kjører, noen ganger på grunn av gruppepress eller bare mangelen på oppmerksomhet. Distraksjoner som mobiltelefoner, spise, grooming, snakke, tekstil og tukle med radioen kan føre bil krasjer. Bruk bilbelte kan redde liv i ulykker. Driver utdanning og praksis gjør sikker drivere. For å fremme trygg kjøring på videregående skole eller transportbransjen, Planlegg safe-kjøring aktiviteter som krever oppmerksomhet til disse fakta.

Løfter

Ifølge den amerikanske avdeling av transport (DOT), distrahert-kjøring ulykker drepte 5,474 mennesker og skadet ca 448,000 mer i 2009. Oppmuntre ansatte eller studenter å løfte om at de ikke kjører mens distrahert. Dette betyr ingen tekstmeldinger og snakker i telefonen, spise, grooming, se på videoer eller tukle med kart, radioer eller venner mens du kjører. Du kan fokusere gruppen løftet rundt ett av disse distraksjoner, som tekstil. Vie en vegg eller displayet saken til pledge, og tilpasse løfter, gi haster til de som gjør pledge. Når en ny person tar pant, sette hennes bilde opp i saken. Eller hennes tegn hennes navn til en bil-formet stykke papir og legge det ut på en vegg.

Revet kjøretøy

Parkere en revet bilen i parkeringsplass for din bedrift eller skolen campus. Tillat ansatte og studenter å se dire konsekvensene av usikre kjøring atferd som drikking og kjøring, ikke betaler oppmerksomhet til veien eller kjører på ekstreme hastigheter. Kontroller at drivere virkelig få meldingen om usikre kjøring ved Inviter medlem av mødre mot Drunk Driving (MADD) å gi en tale foran summert bilen om viktigheten av gode beslutninger og trygg kjøring praksis.

Golf Cart kjøring kurset

Opprette en golfbil kjøring kurset i en parkeringsplass eller på en campus med oransje kjegler og håndlaget trafikkskilt. Arbeidstakere eller studenter kan kjøre gjennom kurset, sikre de observerer alle trafikkskilt de møter. At kurset vanskeligere, ringe eller tekst førerens mobiltelefon. Par dem med partnere som snakker til dem tøys. Instruer dem til å lese et kart og kjøre samtidig. Som drivere prøver å konsentrere seg om kurset-- og kanskje kjøre over noen kjegler, vil de innse hvor farlig disse distraksjoner er.

Trafikken tegn spillet

Sikker drivere vet betydningene av og riktige reaksjoner på alle veiskilt som de møter. Test driverne kunnskap trafikk tegn spillet. Lage et utvalg av hjemmelaget trafikkskilt, eller blåse opp bilder av ekte skilting. Inkluder enkle tegn som stopp, avkastning, enveis, jernbane krysset, hjort krysset og svingete vei. Hold opp skilt og har folk hyle ut svaret. Eller, dele driverne i to lag: ett medlem av et lag konkurrerer mot medlem av det andre laget for å se som kan identifisere hver Registrer først.