Nnywellness.com

AC Clutch verktøy


En kritisk komponent til bilens klimaanlegg er clutch. Disse delene kan også være problematisk. Ifølge-AA1Car.com, kan drivere fortelle når clutchen på deres a/c enhet nedlagte når den mottar spenning, men ikke engasjere kompressoren. Endre eller reparere A/C clutch kan være komplisert, men det finnes flere spesialitet verktøy å hjelpe så oppgave.

Plate fjerning

Et viktig verktøy i å erstatte clutch på bilens klimaanlegg er en plate remover. Plate fjerning lar brukeren fjerne clutch plate og få tilgang til klimaanlegget akseltetning installere clutch eller andre reparasjoner. Disse verktøyene er kompakt stykker som kan operere i trange steder. De er utviklet for å fungere med nesten alle typer a/c enhet.

Holde verktøyet

En clutch holder verktøyet hjelper for å holde A/C kompressor clutch på plass når du fjerner bolter ved å justere pinnene til hull i clutch. Dette verktøyet hjelper forhindre clutch plate slår når flytte akselen mutteren. Disse delene vanligvis veie mindre enn 1 pund og er utformet med ulike modeller.

Fest Ring tang

A/C clutch består av en talje, som er sikret av en snapin-ring. For å kunne fjerne eller reparere clutch, må brukere fjerne denne snapin-ringen. Hvis du vil fjerne ringen, er snap ring tang nødvendig. Disse avviker fra konvensjonelle tang fordi de er kjøpedyktig fjerne lettere og sikre materialer i trange steder på grunn av en mindre, mer presise tips.