Nnywellness.com

Hvordan finne en GPS-enhet


Du har kanskje en ex-kjæreste, en eks-mannen eller selv en fremmed som er stalking du. Kanskje tror du at han har plantet en GPS sporingsenhet på bilen eller noe som du bærer. Med dagens teknologi, er det enklere enn noensinne å spore deg, men heldigvis er det også like lett å finne GPS-enheten brukes til å se deg.

Instruksjoner

• Sjekk lommer og vesker. Tømme innholdet på en tabell. GPS-enheter er vanligvis små rektangulære objekter, men kan også bli forkledd som lightere, mobiltelefoner eller andre uskyldige ser ting. Ta en titt på alt som du bærer og kontroller at det er ikke noe nytt. GPS-enheter har fått så liten i dag at de bokstavelig talt kan passe inn i håndflaten. Noen av de nyere modellene er selvstendige enheter som kan lett bli gled inn i en pose, en håndveske eller en lomme.

• Kjøp en GPS bug sniffer. Disse liten gadgets overvåke frekvensene brukes av sendere som spionen cams, feil og GPS-enheter. Du kan kjøpe disse fra nettsteder som SpyAssociates.com, SpyGear4U.com, BrickHouseSecurity.com, og du kan også finne dem på eBay.com. I 2009 detaljhandel hvor som helst mellom $300 og $500, avhengig av modell du velger.

• Feie området. Når du har kjøpt en enhet, slå den på og flytte den rundt området der du tror noen kan ha plassert GPS tracker. Enheten finner noen radiosendere innen 5 til 10 meter og vil fortelle deg med et blinkende rødt lys, vibrerende eller pipelyd.

• Gjør 2 til 3 feier på ulike tidspunkter. Basill detektor kan bare finne GPS-enheten når det sender, så du må gjøre noen feier. Det er noen GPS-enheter som er semi-passiv og bare overføre tidvis hver 30 minutter eller så.

• Kontrollere kjøretøyet visuelt. Du kan være å gjøre med et passivt system, som registrerer bevegelsene dine for påfølgende nedlasting (manuelt eller trådløst), så det er ikke en vanlig girkasse å snuse ut. Fordi detektoren fungerer bare på aktive GPS-systemer som overfører et signal, er den eneste måten å finne disse enhetene å gjør en visuell inspeksjon. Disse bane plassert ofte på understellet på en bil. Se etter en liten svart enhet på størrelse og form av en kortstokk; noen av de mindre er i dag bare omtrent på størrelse med en leppestift.

• Sjekk mobilen. En smart måte å spore du er ved å installere spionprogramvare på din mobiltelefon, som vil tillate dem å se alle dine bevegelser. Dessverre, disse programmene er utformet for å forbli skjult, så de ikke vil vises i menyen. Hvis du tror at mobiltelefonen har blitt kompromittert, den eneste måten å bli kvitt sporingsprogramvare bringe telefonen til en profesjonell og få dem tørke det ren og installere programmer.