Nnywellness.com

Hvordan lage et kart


Hvordan lage et kart

Om du prøver å navigere gatene i en ukjent by eller prøver å informere potensielle kunder om bedriftens plassering, er har et godt kart kritiske. Google, et navn som er synonymt med omtrent alt, tilbyr en fleksibel metode for å lage kart som er tilpasset dine behov. Med en rekke funksjoner, for eksempel muligheten til å sette inn bilder og videoer til kartet, kan Google Maps hjelpe din familie, venner eller kunder finner veien. Og best av alt, det er gratis.

Instruksjoner

• Tilgang til Googles webområde (. http://www.google.com) og logger på Google-kontoen. Hvis du ikke har en Google-konto, klikk på "Opprett en konto nå" og følg alle på skjermen retninger.

• Klikk på "Kart" linken for å få tilgang til Google Maps og klikk "mine kart-koblingen for å starte.

• Klikk koblingen "Opprette nye kart". Du vil bli bedt om å angi kartet tittel, beskrivelse og personverninnstillinger. Angi forespurt informasjon og angir personverninnstillingene til offentlig eller ikke oppført, avhengig av formålet av kartet.

• Finne kartets generelle plasseringen ved hjelp av kartet til høyre på skjermen. Klikk og dra skjermen for å rulle til deg. Zoome inn eller ut ved å klikke på glidemarkøren mot venstre på kartet.

• Velg stedsmarkering (angitt med en blå ballon) og sted den opp på din startposisjonen. Du vil bli bedt om å angi navn og beskrivelse for denne stedsmarkeringen. Klikk "OK"-knappen når du er ferdig. Plassere stedsmarkeringer over alle andre viktige steder på kartet etter behov.

• Velg knappen linje-verktøyet og angi ruten. Dobbeltklikk på startpunktet og tegn en linje til din første tur. Klikk én gang for å sette dette punktet og fortsette tabellopprettingen linjene for å angi ruten. Når du har fullført ruten ved å tegne linjer, dobbeltklikk for å angi slutten av ruten. Skriv inn tittel og beskrivelse for sluttpunktet.

• Klikk på "Ferdig"-knappen for å lagre kartet.

Tips og advarsler

  • Tilbringe litt tid å spille med funksjonene som tilbys av Google Maps for å ytterligere tilpasse kartet.