Nnywellness.com

1997 Jetta drivstoff Filter instruksjoner


1997 Volkswagen Jetta ble tilbudt en 1.9-liters fire-sylindret turbodiesel, en 2.0-liters fire-sylindret bensinmotor eller en 2.8-liters bensinmotor. Drivstoff filtrene for begge bensinmotorer finnes under passasjeren side av bilen, rett under bakre passasjersetet. Dieselfilter for turbodiesel modellen ligger under panseret på passasjeren side av bilen, i nærheten av kjølevæske ekspansjon tanken.

Instruksjoner

Bensinmotor

• Parkere bilen på en plan overflate og sett på parkeringsbremsen. Se under førerens side av dashbordet å finne boksen sikring og stafett. Fjern lokket fra sikringsskapet og ligger drivstoffpumpe sikringen. Det blir nr. 12 sikringen fra venstre på nederste rad. Fjern drivstoffpumpe sikringen.

• Start motoren og la den kjøre til den stalls ut, for å avlaste systemtrykket drivstoff. Fjerne nøkkelen fra tenningen.

• Løft baksiden av bilen i luften med et gulv jack. Sikre bilen på jack står. Senk gulvet jack til kjøretøyet hviler sikkert på jack står. Riste bilen for å sikre den hviler sikkert.

• Plass avløp pan under drivstoffilteret i drivstofftanken. Trykk sammen presset klemmer på hver side av dieselfilter med Tanga og klemmer gummi drivstoff linjene. Koble hver drivstoff slangen fra drivstoffilteret i drivstofftanken. Løsne skruen for drivstoff filter braketten med skrutrekkeren og skyv dieselfilter av filteret braketten.

• Plasser det nye filteret i braketten og skru braketten for å sikre den nye dieselfilter til kjøretøyet. Pilen på filteret skal peke mot fronten av bilen. Skyv innløp og utløp gummi slangene på drivstoff filter brystvortene.

• Senk bilen til bakken.

• Installere drivstoffpumpe sikringen. Slå tenningsnøkkelen i på-posisjonen i 10 sekunder og deretter av igjen. Gjenta dette trinnet tre ganger og deretter start motoren. Visuelt inspisere under bilen for eventuelle lekkasjer. Hvis lekkasjer Undersøk drivstoff slangen for skade og kontroller klyper plasseres riktig over drivstoff filter brystvortene.

Dieselmotor

• Se under førerens side av dashbordet å finne sikringsskapet. Fjern drivstoffpumpe sikringen, No.12 fra venstre på nederste rad. Start motoren og la den kjøre til den stalls ut. Fjerne nøkkelen fra tenningen. Løft bilen panseret og støtte det med hette prop stangen. Løsne klemmen for luft inntak røret på gass kroppen med Phillips-skrutrekker og dra den fra gass kroppen.

• Skyv beholde utklippet holder kontrollventilen dieselfilter av kontrollventilen. Løft kontrollventilen ut av filterhuset med drivstoff linjene knyttet og sett det til side.

• Finn braketten spenningen skruen som på siden av dieselfilter nærmest passasjer spankulere sideveggen. Nå under luft inntak røret og løsne braketten skruen med stjerneskrutrekker akkurat nok til å fjerne filteret fra braketten. Fjern filteret fra denne bukta.

• Skyv det nye filteret inn drivstoff filter braketten. Vær oppmerksom på retningen på pilene; pil som peker mot midten av filteret som er nærmest kjøretøy brannmuren. Skru braketten og kontroller drivstoffilteret i drivstofftanken er sikret skikkelig på bilen.

• Installere innløp og utløp drivstoffslanger og skyv det beholde klemme på plass. Fjern O-ring fra kontrollventilen og erstatte den med den nye O-ring, inkludert et nytt filter. Angi kontrollventilen i posisjon og skyv beholde klemme på plass for å feste kontrollventilen i filteret. Skyv luft inntak røret på gass kroppen og stramme klemmen.

• Installere drivstoffpumpe sikringen. Slå tenningsnøkkelen i på-posisjonen i 15 sekunder og slå det tilbake. Gjenta denne prosessen tre ganger Prime drivstoffsystemet. Start motoren og visuelt inspisere for lekkasjer. Rev motoren flere ganger for å tømme all luft som kan ha skrevet inn drivstoff linjene eller som kan forbli i drivstoffilteret i drivstofftanken.

• Drain væsken fra det gamle filteret ved å fjerne avløp bolten i bunnen av filteret og la det renne i et avløp panorere. Kast gamle drivstoff og Filtrer riktig.

Tips og advarsler

  • Diesel drivstoff er skadelig for kjølevæske slanger. Hvis diesel drivstoff kommer i kontakt med kjølevæske slanger vaske dem med såpe og vann umiddelbart.