Nnywellness.com

Hvordan du Wire i en ekstern strømadapter i en 2005 Ford F-150


Din 2005 Ford F-150 er en del av den bestselgende full størrelse truck linjen gjennom tidene. Det er flere Ford F-serien lastebiler på veien i dag enn Dodge og Chevy lastebiler kombinert. 2005 F-150 hadde den høyeste sleping og nyttelast kapasiteten 1/2-tonns klassen. De fleste modeller kom utstyrt med en 12-volts strøm adapter foran og bak. Men i denne dagen Transportabel "alt", kan dette ikke være nok. Du må kanskje flere Strømalternativer eller du må en adapter ikke festet til dashbordet. Hvis ja, wire en ekstern adapter selv.

Instruksjoner

• Rute ledninger for ekstern strømadapteren fra opptaksstedet montering eller lagring til sikring panel. Finne sikring panelet under dashbordet på førerens side.

• Fjerne begge ledninger fra kortet 1/4 tommers fra slutten med wire strippere. Grep ledningen med strippere og dra ledningen ut av strippere å fjerne i plastbelegg. Vri ender begge ledninger.

• Koble sikringsholderen til den positive og negative bruker rumpe skjøte. Sett ene enden av sikringsholderen og positiv ledelsen i motsatte ender av baken skjøte og crimp skjøte fast. Dra både ledninger lett for å sikre en sikker tilkobling.

• Sett inn andre lede sikringsholderen i gul spade kontakten og crimp det fast med verktøyet crimp. Rykk på å sikre en positiv klemme. Gjenta denne prosessen med negativt, eller jording og ringen terminal.

• Finn et punkt som gir en god jord deg drill og børste den feilfri maling. Sett skruen i ringen terminal og bore den i metallplater på maling-ledig plass. Børste dette stedet med rust-forebyggende maling. Hvis det allerede jording nær nok til å nå og jordet ved hjelp av en skrue, fjerne og ernes med bore etter å sette skruen gjennom ringen terminal. Rammen er det beste stedet å bruke bakken, men er vanskelig å nå fra inne i kupeen. En klar delen av skottet fungerer fint.

• Koble spade kontakten til et tilgjengelig sted på sikring blokk merket "Batt." Sett inn riktig sikringen for enheter trenger strøm. Hvis slå noe større enn en telefon og media spiller, bør sikring være mer enn 10 til 15 ampere. Større ampere eller et økt antall enheter krever en større sikring.

Tips og advarsler

  • Merk enhetene planlagt for bruk med strømadapteren å se hva deres strømkrav. Finne denne informasjonen på enhetene hjem chargers og eieren håndbøker. Legge opp gjeldende krav til alle enhetene brukes samtidig for å komme opp med sikring rating kreves. Legg til fem til ti prosent ekstra bølge krav. Tre enhetene som sammen bruker 10 ampere bør ha en 15-amp sikring beskytter dem.
  • Plass sikringsholderen så nær kilden til makt som mulig for å hindre skade ledningene, batteriet og enheter som bruker ekstern strømadapteren.