Nnywellness.com

Hvordan jeg blø Clutch på en 1986 Honda Goldwing?


Hvordan jeg blø Clutch på en 1986 Honda Goldwing?

Hydraulisk clutch systemet på en 1986 Honda Goldwing Aspencade eller Interstate er utsatt for kondens eller luft infiltrasjon, til slutt påvirker den motorsykkel clutch og girkasse. Problemer som problemer med skiftende, motor lag og en selv clutch hendelen er alle forbundet med tap av hydrauliske trykket i clutch systemet. Blødning, eller rødme, hydrauliske kretsen til fjerne innestengte luften, kondens eller forurensninger gjenoppretter systemet press og løser disse problemene. Bleed din clutch krets snarest symptomer å hindre store motor eller girkasse skade oppstår.

Instruksjoner

• Parkere motorsykkelen på center stå og slå styret helt til høyre.

• Ta av dekselet på tanken fra clutch master sylinder på venstre styret, med en stjernetrekker til å fjerne skruene fra av dekselet på tanken. Suge ut bremsevæske fra reservoaret med en siphon. Påfyll reservoaret med DOT4 bremsevæske til væsken er på nivå med "FULL" merke i reservoarets nivå måle.

• Følg clutch linjen fra clutch master sylinder på clutch slave sylinderen på motorens clutch deksel. Finn bleeder skruen på øverst på venstre side av clutch slave sylinderen. Sett ene enden av en klar plast slangen over bleeder skruen og plassere den motsatte enden i en beholder.

• Bruke en 8 mm fastnøkkel, slå bleeder skru mot klokken halvparten av en tur til å åpne skruens bleeder ventil. Trekk på clutch hendelen helt for å tvinge en liten mengde bremsevæske fra slave sylinderen og til slangen. Lukk bleeder ventilen, å dreie skruen halvparten av en tur med en 8 mm skiftenøkkel. Slipp clutch hendelen sakte å trekke frisk bremsevæske i clutch's hydraulisk krets. Fylle clutch master sylinder reservoar med DOT4 bremsevæske etter behov.

• Gjenta etter behov til væsken fanget i plast slangen er klart og ikke inneholder luftbobler eller rusk. Skru bleeder fullstendig med en 8 mm skiftenøkkel, og fjern forsiktig plast slangen fra skruen. Tørk bort noen sølt bremsevæske umiddelbart med en klut eller håndkle.

• Sted reservoaret dekke over clutch master sylinder reservoaret. Sett inn og stram trekket er skruen med en Philips skrutrekker til å forsegle reservoaret.

Tips og advarsler

  • Dekk motorsykkelen med håndklær å hindre sølt bremsevæske skade malte overflater.
  • Bremsevæske er et løsemiddel som kan skade malte flater og opprette hudirritasjoner. Treff passende forholdsregler for å hindre skader og skader.