Nnywellness.com

Hvordan du justerer 2004 Sportster sjokk


Det var en tid da Sportster ble vurdert det svarte får i Harley-Davidson motorsykkel besetningen. Den Sportster dårlig gutt bildet var basert på Harley's K-serien maskiner som var merkets innbegrepet av ytelse i 50s og 60s. Spole frem til år 2004 og den Sportster dårlig holdning har blitt forbedret samtidig som den klassiske stil tidligere K-motorsyklene. Sykkelen twin bakre støtdempere er eksempler på tradisjonelle motorsykkel design. Mens ikke som teknologisk avansert som en høytytende monoshock oppsett, fungerer twin demperne godt på de fleste veier. I tillegg tilbyr de nok justering for å kompensere for den ekstra belastningen av ridning med en passasjer.

Instruksjoner

• Skreve motorsykkelen og løft den opp og ut av sin side stand. Ha en assistenten måle bakre støtdemper sag - avstanden mellom bakre fender og toppen av svingarm - bruke et målebånd.

• Sitte på motorsykkel komprimere bakre støtdempere. Mål avstanden mellom fender og svingarm igjen. Ideelt sett bør avstanden bare redusert av en tomme. Hvis endringen er mindre enn en tomme, satt forspenning støtdemper for fast. Alternativt, hvis endringen er større enn en tommen, våren preload satt for myk.

• Lavere motorsykkelen på sin side stand. Se på cam innstilt ringen på bunnen av hver bakre støtdemper, rett under våren. Innstilt ringen har fem trappet innstillingene, som angir hvor mye forhåndsinnstilte spenningen plasseres på våren. Minste rampen er støtdemper mykeste setting, mens høyeste rampen - nærmest til bunnen av sjokk--angir innstillingen firmest.

• Slå det venstre bakre støtdemper cam justering ring med en trappet trinnet om gangen, bruker en hook-type skiftenøkkel skiftenøkkel, øke våren preload. Slå justering ring mot urviseren for å redusere. Slå rett støtdemper justering ring til den samme innstillingen. Kontroller bakre støtdemper sag og foreta ytterligere justeringer før endringen mellom komprimert og ukomprimert sag er på eller nær en tomme.

• Ta motorsykkel ut for en prøvetur. Hvis den bakre fender bunnen-berører bakhjulet - i løpet av turen, øke forspenning med ett trinn.

Tips og advarsler

  • Hvis du ofte kjører Dobbeltarkvisning - riding med en passasjer - vil du øke forspenning justere for den ekstra vekten. Sag mål bør tas med både du og rider, slik at du kan justere støtdempere tilsvarende.