Nnywellness.com

Yamaha drivstoff Tank Rust fjerning


Yamaha drivstoff Tank Rust fjerning

Ustoppelig bane av alle motorsykler, rust, slår terror i hjertet av Yamaha ryttere overalt. Et vanlig problem som mange eldre Yamaha modeller ansikt er rust buildup i deres drivstofftanker, som igjen tresko forgassere og ytelsen reduseres. Selv om det beste botemiddel er utskifting av drivstofftanken, finnes det andre metoder som kan brukes til å gjenopprette en eldre og ofte uerstattelig, rust-rammet gasstanken.

Rust fjerning

Gjenopprette din rustne drivstofftanken vesener med å fjerne rust fra innsiden. Dette gjøres ofte med et surt kjemiske, for eksempel muriatic acid, som vil spise bort på korrosjon da etse indre metalloverflate for å tillate en sterkere bånd for en kjemisk drivstofftanken liner å følge. Selv om fôr tanken er gjort på preferanse, rengjøring og rust fjerning er et must. Start ved å helle en håndfull metall nøtter i tanken og riste den kraftig å løsne så mye av overflaten rust fra Drivstofftankens interiør. Deretter skylle tanken ut med vann for å fjerne alle løse partikler og fyll den halvveis med varmt vann. Sakte hell i en halv gallon av muriatic acid i tanken og topp den av med varmt vann. Forsegle tanken av med en gummipropp og la den sure gå på jobb. Avhengig av alvorlighetsgraden av tanken er rust problem, kan rengjøring ta alt mellom to til fire timer. Når du er klar renne den sure løsningen, tømme det i en egnet beholder og umiddelbart skyll ut tanken med vann, etterfulgt av en økning med bensin. På dette punktet, kan du re-installere tanken på motorsykkelen Yamaha og fyll den med frisk gass eller flytte til tanken fôr prosessen.

Nytt fôr drivstofftanken

Bruke et belegg av rust-hemmende tank liner er et must for svært rustne en / eller lekker drivstofftanker. Selv om disse liners ikke kan hjelpe store hull i tanken, kan de segl pinhole lekkasjer opprettet av korrosjon. En rask tur til din lokale auto deler butikken vil avsløre et stort utvalg av tank fôr produkter, men mest kjente produktet er Kreems drivstofftanken Liner. Bruke disse liners, hell løsningen i drivstoff tank og roter sakte tanken å coat alle indre overflater. Plassere tanken i en stilling for en 10-minutters periode deretter flytte igjen til tanken er tilstrekkelig belagt. Avløp overflødig fôr løsning og la tanken å luften tørr naturlig før du reinstallerer den på motorsykkelen.

Elektrolyse

Fjerne rust kan også bli gjort ved hjelp av en prosess kalt elektrolyse, som innebærer å plassere rustne tank i en løsning av vann og natron. Begynne med å fylle tanken med løsningen og knytte tanken til negative (-) klemmen fra en bil batterilader. Senk tanken i et kar av natron og vann. Deretter plasserer en bolt i klemmen positive (+) og slipp den inn i tub. Pass på at bolten ikke kommer i kontakt med drivstofftanken å hindre en farlig kortslutning. La tanken sitte i ladet løsningen i minst 24 timer, deretter koble batteriladeren og fjerne bensintanken. Skylle ut tanken med vann, etterfulgt av bensin, og deretter installere det på motorsykkelen.