Nnywellness.com

Hvordan bygge en FM-antenne


Dra i det favoritt FM-stasjon kan virke frustrerende, men med en stor antenne trimmet og innstilt hodepine snart vil forsvinne. En FM-antenne vil tillate deg å skanne eteren for din favoritt musikkstil som sanne FM stereo kvalitet lyd. Det er mange typer antenner å velge mellom, men den beste nyheten er at du kan bygge din egen antenne og spare masse penger. Å vite hvordan å bygge en antenne er enkelt og kan gjøres med et enkelt kjøp av wire eller noen liggende rundt hjemmet ditt. Spare penger, og lytte til favorittstasjonen, nå er det musikk i ørene.

Instruksjoner

• Mål og kutt og TV-tråd til nøyaktig 4 føtter, 9 tommer. Dette tiltaket vil sentrum din antenne utvalg av 88.1 og 108.0 FM (frekvens modulering).

• Stripe ca 1/2 tommers isolasjon av hver ledning (to) i hver ende av kutte stykke. Krølle det to telegrammer kommer ut av hver del av TV ledningen sammen og loddetinn dem sammen.

• Med wire strukket ut, måle Center og skjær bunnen ledningen. Fjerne ca 1 tomme av isolasjon på hver ledning.

• Ta de resterende wire og stripe i isolasjon fra hver ende. Ta en ende av kabelen og koble den til en tråd av måles arb og loddetinn sammen. Gjenta dette trinnet til andre ledningen. Dette nå danner en antenne i form av en "T" med topp wire måle 4 føtter, 9 tommer.

• Bruke stifter og hammer, knytte korset bar "T" på loftet til ut strukket sperrene. Rute slutten av antennen til radioen og legge to siste strippet ledningene.

Tips og advarsler

  • Pass på å aldri installere antennen ved siden av eller rundt elektriske ledninger.