Nnywellness.com

Fjerne vindu missfarging Film


Fjerne vindu missfarging Film

Vindu missfarging gir beskyttelse fra 99 prosent av solens skadelige ultrafiolette stråler og kjøler interiøret i en bil med 40 til 60 prosent. Kjøligere temperaturen vil resultere i mer effektiv bruk av aircondition og bedre gass kjørelengde. Etter noen år må vindu missfarging byttes. Boblene vises og filmen kan begynner å skrelle. Før du erstatter, må først den gamle vinduet missfarging film fjernes.

Rekvisita

De fleste av forsyninger må du fjerne vindu missfarging film er lett tilgjengelig husholdningsprodukter. Samle 1 gallon størrelse sort plast søppelsekker, et barberblad eller verktøyet kniv, papirhåndklær, en dråpe klut, glass renere, ammoniakk og super fine stålull pads.

Instruksjoner

Fjerner vindu missfarging film er en tidkrevende og rotete prosess. For å beskytte innsiden av bilen, dekk alt med en dråpe klut. Plasser bilen i direkte sollys å varme opp og myke filmen. Spray på utsiden av vinduet med vann, og deretter dekke med en plast søppelpose. Kutte posen for å få plass i vinduet og jevne ut bobler. Dette vil hjelpe absorberer varme.

Sprøyte interiøret i vinduet med vinduspusser eller ammoniakk. Bruk vernebriller og en ansiktsmaske å beskytte deg mot røyk. Hvis du er ukomfortabel med bruk av ammoniakk eller ammoniakk-baserte produkter, kan du bruke såpevann våt ned gamle fargetonen. Spray vinduet helt, starter på kantene. Dekk vinduet med en søppelpose montert på vinduet. For mindre Vinduer, kan for eksempel passasjersiden windows, du bruke plast brytes.

La bilen i direkte sollys i 10 minutter til en time. Bekreft filmen har myknet før flytte til neste trinn. Start på hjørnet av gamle filmen og løsner sakte. Du må bruke barberhøvel eller verktøyet kniven raskere fjerningen. Pass på ikke å knick defroster linjer.

Etter alle nyansen er fjernet, gå over vinduet med den fine stålull å fjerne alle spor av gamle filmen. Test bruk av stålull i et lite hjørne av vinduet før du bruker på hele vinduet. Deretter polsk Vinduer med vinduspusser og papirhåndklær for å fjerne alle gjenværende lim.

Advarsler

Inhalere ammoniakk røyk kan være farlig. Arbeid i et godt ventilert område.

Bruk bare nytt blad når filmen. Sløve kniver kan skade vinduet.

Vindu missfarging film er produsert i to lag. Hvis lagene skiller og det nederste laget på vinduet, kan det være nødvendig å kalle en fargetone fjerning spesialist.