Nnywellness.com

Hvordan du rapporterer en stjålet bil landsomfattende


Rapportering en stjålet bil er mye enklere enn du tror. Det er bare et spørsmål om å nå de riktige personene. Dette er ikke noe du kan undersøke selv; andre vil gjøre det for deg.

Instruksjoner

Politiet og forsikring

• Trekk ut telefonen, og ring 911. Informere politiet at bilen har blitt stjålet, og vent i det samme området før de får det.

• Bo rolig vei og prøv å ikke få også jobbet opp. Da politiet ankommer, hvis du er rolig minded du kan svare på deres spørsmål og gi dem informasjonen raskere. Hvis det skjedde sist så du kan gi dem informasjonen og de kan advare omkringliggende offiserer i området, som øker sjansene for å finne bilen raskere. Annet enn det, bare gi dem informasjonen og la dem starte kontrollen. I løpet av etterforskningen, vil politiet i området ikke kontakte noen andre foruten forsikringsselskapet. De vil ta seg av hele prosessen seg og ikke vil avsløre din private informasjon til andre.

• Kontakte ditt forsikringsselskap på samme dag eller så snart som mulig etterpå. Måten selskapet kan få deg en leiebil eller kompensere deg på noen passende måte i henhold til planen.

• Vent til politiet og forsikringsselskaper til å komme tilbake til deg. Som nevnt, når du gir informasjon og kontakt myndighetene som, du trenger bare å vente. Være tålmodig og holde ledet for varigheten av tiden bilen mangler, for alle tilfellers skyld politiet har flere spørsmål.

Tar saken i egne hender

• Gå til nettstedet "Ressurser" og registrere deg på dette nettstedet. Når webområdet laster Klikk på "Registrere et stjålet kjøretøy".

• Merk riktig å beskrive kjøretøyet. Fyll ut alle nødvendige boksene til informasjonen de trenger. Når du fullfører prosessen som beskriver bilen og gi kontaktinformasjon, vil nettstedet sette opp varsler fortelle andre medlemmer av nettstedet skal se etter kjøretøyet.

• Oppgradere kontoen til en betalt versjon, slik at du kan motta varsler hvis noen skjer å få øye på bilen. Derfra akkurat som i den tidligere delen, du kan ikke gjøre noe, men venter på noen å oppdage kjøretøyet og varsle deg.

Tips og advarsler

  • Tålmodighet er en dyd, dette kan ikke understrekes nok, jo mer rolig du er raskere og enklere forsikringsselskap og politiet kan få jobben gjort og returnere bilen.