Nnywellness.com

Hvordan laste ned bøker til en iPod


Hvordan laste ned bøker til en iPod

Som en mediespiller støtter iPod en rekke formater for å laste ned bøker til enheten for bærbare lesing. I juni 2010 ble Apple iBooks programmet tilgjengelig for iPod Touch-brukere. Amazon tenne programmet for iPod Touch ble utgitt i 2009. Hvis boken er formatert som PDF, kan du laste ned en PDF-leser program for iPod Touch. I tillegg til e-bøker, kan lydbøker overføres til noen modell av iPod via iTunes-programmet.

Instruksjoner

Last ned til iPod Touch ved hjelp av iBooks

• Bruke App Store-applikasjonen på iPod Touch til å laste ned og installere programmet iBooks. Trykk på Hjem-knappen for å gå tilbake til hovedmenyen, og trykk på «iBooks»-ikonet på din iPod Touch-skjermen for å kjøre programmet. Hvis en "Sync"-knappen i en popup-vinduet, trykke på for å synkronisere bokmerkene og notatene til iTunes Store-kontoen.

• Trykk på "Store"-knappen i øvre høyre hjørne av skjermen for å få tilgang til iBooks store. Trykk på "Browse"-knappen nederst på skjermen for å finne bøker etter kategori, eller trykk på "Søk"-knappen for å finne en bestemt eller forfatter. Trykk til boken tittelen du vil laste ned.

• Tapp knappen som viser bokens pris på informasjonsskjermbildet som vises neste. Knappen endres til å si "Få bok." Trykk på "Få boken" og angi iTunes-kontopassord for å starte nedlastingen. Boken vil bli lagret i iBooks programmet.

Last ned iPod Touch bruke tenne

• Bruke App Store-applikasjonen på din iPod Touch til å laste ned og installere programmet tenne. Trykk på "Tenne" ikonet på iPod touchs Hjem skjermen å kjøre programmet. Trykk på "Få bøker"-knappen i øvre høyre hjørne av skjermen.

• Trykk "Bla gjennom bøker av kategori," eller trykk søkelinjen og å finne en bok av tittel eller forfatter.

• Tapp bokens tittel. Trykk knappen "Kjøp nå med 1-Klikk" på informasjonsskjermbildet som vises. Når du blir spurt, angi Amazon konto-ID og passord for å laste ned boken til tenne programmet på iPod Touch.

Sync lydbok til iPod (alle modeller)

• Åpne iTunes-programmet på datamaskinen, og koble iPod-kabelen til datamaskinens USB-port og dock connector porten på bunnen av iPod. Hvis du bruker iPod Shuffle, sett iPod Shuffle til dokkingkontakten og plugge USB-enden av dokkingkontakten til datamaskinens USB-port.

• Klikk "Fil" øverst i iTunes-programmet, og velg "Ny spilleliste." Navn på spillelisten "Lydbøker," og dra og slipp lydbøker fra musikk-delen av iTunes-biblioteket til lydbøker spillelisten i iTunes' sidebar. ITunes programmet vil kategorisere lydbok som en sang, og derfor vil inkludere den i delen musikk i mediebiblioteket.

• Klikk kategorien iPod i iTunes sidepanelet, funnet under delen enheter og kategorien "Musikk" øverst i iTunes-vinduet. Klikk av for "Synkroniser musikk", og klikk "Hele musikkbiblioteket" eller "valgt spillelister, artister eller sjangere. Hvis du velger det siste alternativet, klikker du boksen ved siden av "Lydbøker" i delen spilleliste.

• Klikk "Apply" for å synkronisere lydbok til iPod. Klikk på utløserknappen ved siden av kategorien iPod for frakobling av iPoden fra datamaskinen. Lydbok finner av sangtittel på iPod.

Last ned til iPod Touch bruker GoodReader Lite

• Bruk programmet App Store på iPod Touch til å laste ned og installere programmet GoodReader eller GoodReader Lite. GoodReader Lite, som er det ledig versjonen av GoodReader, gir bare et lite antall av PDF-filer på iPod samtidig.

• Åpne iTunes-programmet på datamaskinen, og koble iPod-kabelen til datamaskinens USB-port og dock connector porten på bunnen av iPod Touch.

• Klikk ikonet iPod Touch i iTunes sidepanelet, og klikk kategorien programmer øverst i hovedvinduet i iTunes. Klikk kategorien GoodReader under delen fildeling og dra og slipp PDF-filen til mappen "Mine dokumenter" i delen GoodReader dokumenter.

• Klikk "Sync"-knappen, og klikk på Eject-knappen ved siden av kategorien iPod Touch i Itunes's side å trygg fjerne iPod Touch fra datamaskinen.

• Trykk på "GoodReader Lite" ikonet på iPod touchs Hjem skjermen å kjøre programmet. Tapp kategorien "Mine dokumenter", og trykk på PDF-filnavn for å vise boken.