Nnywellness.com

Hvordan bytter jeg Glass på en utenfor speil for en BMW 745?


En BMW 745 er ikke immun mot kosmetiske skader som siden speil glass bryte. Hvis speil glasset bryter i en BMW speil, er det en enkel prosedyre som du kan fullføre raskt speilet og bringe bilen til full funksjonalitet igjen. Bestillingsprosessen for glasset er den lengste delen av denne reparasjon jobb. Når du har glasset, bør det ta ca 24 timer fjerne og erstatte speil glasset fra siden eller sidespeil.

Instruksjoner

• Bestille erstatning glass. Du kan kjøpe glass erstatning for en BMW 745 gjennom en BMW service verksted eller bestille delen gjennom en automatisk forsyning butikken. Pass på å bestille riktig modell av glass samt riktig side. Noen nettbutikker selger også BMW speil glass.

• Inspisere glasset for å se tilstanden til glasskår. Litt ødelagt glass kan faktisk være vanskeligere å fjerne enn glass som er knust. Lager bitene er vanskeligere å fjerne, fordi du har å lirke dem ut av rammen i stedet for å trekke deler ut én om gangen med tang. Bruk arbeidshansker når du fjerner glasset for å beskytte hendene dine.

• Fjerne glass så mye som mulig med tang. Hvis noen av glasset nekter å komme bort fra speilet rammen, bruk en varmepistol til å varme speilet for to eller tre minutter. Lirke glass fra rammen ved hjelp av flathead skrutrekker eller kitte kniven. Varmen vil løsne limet og gjør det lettere å fjerne glasset. Sett glasset i en liten beholder for avhending.

• Skrape bort eventuelle gjenværende lim fra rammen med en barberhøvel.

• Bruke en linje av silikon lim til speil ramme. Spredt limet med en sparkel for selv dekning.

• Trykk speilet i rammen ta vare ikke for å presse hardt nok å sprekk glasset. Holde speilet i stedet for 30-60 sekunder slik at limet til delvis satt.

• Pakk speilet til rammen med elektriske tape. Bruke nok tape for å holde speilet trygt på plass. Hvis speilet faller ut av rammen, brytes og du må kjøpe nye glass. Vente 24 timer før fjerne tapen fra rundt speil bolig. Kontroller at lim bånd er sikkert før glasset for å sitte inne speilet huset på egen hånd.