Nnywellness.com

Hvordan du endrer min gass-motor til propan


Hvordan du endrer min gass-motor til propan

Propan er drivstoff som er rimelig og tryggere for miljø enn gass. Noen selskaper prøver å slå "grønn" bruker propan selskap kjøretøy. Denne metoden er imidlertid mindre vanlig med egne biler. Dette betyr at du kan ikke konvertere kjøretøyet til propan, men jobben bør gjøres av en profesjonell hvis du ikke er svært opplært i bil reparasjon og vedlikehold.

Instruksjoner

• Velg hvilke konvertering du ønsker å gjøre. Et åpent konvertering vil ikke inneholde noen elektronikk som lar deg overvåke propan tank og ytelsen til propan i bilen. En lukket loop system koster mer, men det vil ta målere som viser hvor propan i bilen og hvor mange miles per gallon propan gir.

• Velge og kjøpe en konvertering kit som passer for merke og modell av bilen. Se bilen brukerhåndboken for å fastslå merket og modellen. Les merkingen av konvertering kit å bestemme at det er den riktige passformen for merke og modell av bilen.

• Montere en passende størrelse propan tank i bagasjerommet på bilen. Hvis du eier en varebil eller lastebil, kan riktig størrelse propan tank monteres i stedet for gasstanken. Se van eller lastebil og brukerhåndboken for fjerning av gasstanken og riktig størrelse propan tank som trengs som erstatning.

• Erstatte gass linjene som kjører fra gasstanken til motoren til kjøretøyet til propan slanger. Kjøre dem langs de samme rutene som gass linjer som ble installert. Slangene inn gass tilkoblinger. Bruk parentesene leveres med konvertering kit for å sikre slangene på plass. Stramme skruene av parentes med en skrutrekker til å stramme har hakeparenteser rundt slangene.

• Justere komprimering forholdet og cam tidspunktet for motoren. Se produsentens instruksjoner av bestemt konvertering kit for de riktige innstillingene. Ta kontakt med bilens brukerhåndboken for bestemte justering instruksjoner for merke og modell av bilen.

• Installere beredskap lukket ventilen som følger med konvertering kit. Installere denne enheten vil stoppe propan når motoren når bilen ikke kjører, eller hvis du er i en ulykke. Ta kontakt med bestemt konvertering kit på plasseringen der denne bryteren bør sitte i propan drivstoff-systemet.

• Teste bilen. Starte bilen med full propan tank. Bilen kjøres normalt.