Nnywellness.com

Hvordan du bruker programmet akselerert kjøretøy pensjon


Hvordan du bruker programmet akselerert kjøretøy pensjon

Frivillig akselerert kjøretøy pensjon (VAVR) programmet er en California initiativ for å fjerne eldre biler fra aktiv tjeneste, å forbedre luftkvaliteten i California. California gir økonomiske incentiver til valgte California innbyggere å oppmuntre til deltakelse i programmet VAVR. Programmene administreres av lokale luften kvalitet distrikter, som fastsetter krav for å hevde insentiv.

Instruksjoner

• Kontroller at kjøretøyet har en gjeldende "Smog sjekk" test attest. Hvis ikke, gå til California Bureau av Automotive reparasjons Smog sjekk tester stasjonen liste (se ressurser) for å finne en nærliggende stasjonen å utføre testen. Hvis bilen passerer, gå til trinn 2. Hvis det mislykkes, kan du se delen "Tips" for en annen insentivprogram som kan benyttes.

• Se webområdet California Air Resources Board for å finne hvilke luften kvalitet District (AQD) du falle i. AQDs tiden tilbyr insentiver inkluderer Antelope Valley, Bay Area, Santa Barbara County og sørkysten.

• Kontakt en lokal dismantler i ditt område for å planlegge en avtale. De største leverandørene av demontering for øyeblikket er miljømessig ingeniørtjenester og Pick-N-Pull (se ressurser). Dismantler vil råde deg til noen bestemt lokale dokumentasjonsbehov; vanligvis må du ta en kopi av tittelen og registrering loggen (tilgjengelig fra Institutt for motorkjøretøyer for $5 per 2010).

• Levere bilen din til dismantler, som vil overta og avtale betaling.

Tips og advarsler

  • Biler som har ikke deres "Smog sjekk" er kvalifisert for en annen incentiv, forbruker hjelpeprogram administrert av California Bureau av Automotive Reparasjon.
  • Kjøretøyene må være i kjørbare tilstand og må ha en brutto kjøretøy vekt på mindre enn 8500 lbs. å være kvalifisert for programmet.