Nnywellness.com

Hva betyr RS i Camaro RS står For?


Hva betyr RS i Camaro RS står For?

Chevrolet Camaro er en sport coupe som har blitt produsert siden 1960 tallet. Betegnelsen "RS" er brukt for en trim eller en modell år variant i hver av bilens generasjoner.

Rally Sport

RS står for Rally Sport, som opprinnelig var en utseende pakke tilgjengelig på den første - og andre - andregenerasjons Camaro.

Funksjoner

Rally Sport utseende pakken på den første generasjon Camaro besto av frontlykter under uttrekkbar dekker og diverse andre trim detaljer. Andregenerasjons RS pakken hadde en delt front støtfanger og unike grill, blant annet.

Endringer

Tredje generasjons Camaro RS var opprinnelig en V-6 drevet modellen for California men erstattet Sport Coupe modellen landsomfattende i 1989.

Oppdateringer

RS pakke for femte generasjon Camaro inkludert høy intensitet utslipp (HID) frontlykter, 20-tommers hjul, unike baklysene og en hekkspoiler som andre trim endringer.

Betraktninger

"RS" er en vanlig bil betegnelse for bestemte trim eller alternativet nivåer eller selv modeller. For eksempel Porsche 911 Carrera RS (for rase Sport) var en spesiell lett ytelse og Ford bruker "RS" for høy ytelse versjoner av sine gatebiler.