Nnywellness.com

Hvordan du arbeider med en Jeep ubegrenset topp


Jeep ubegrenset er det fire-dørs versjonen av Jeep Wrangler off-road kjøretøy. Som de to-dørs modell, Unlimited er enten en myk toppen eller en flyttbar hardtop. Arbeide med myk topp på ubegrenset modellen er den samme som arbeider med det på todørs modell. De kommer ikke fullt. I stedet hvis folder bakover, åpne hele taket området. Når du er ferdig med toppen ned, kan du bare reversere senking fremgangsmåten for å sette toppen sikkerhetskopiere.

Instruksjoner

• Gå til hver side av Jeep. Kontrollere vinduet bakside plast. Du skal fjerne disse for å fjerne myke toppen. Finn glidelås foran hjørne av vinduet og Pakk det fullt. Dra vinduet plast bort og sett det til side. Flytte til den andre siden og gjenta prosessen for andre bakside plast vinduet.

• Trinn i Jeep. Over hver solskjermen ser du overskriften smekklås for myk topp. Hold begge låsene håndtak, og dra utover for å flytte den til "Åpen" posisjon.

• Flytte til Jeeps bak. Åpne porten sving og trekk oppover på det bakre kantene av myk topp til untuck dem. Unzip bakruten og flytte vinduet til side. Brett det bakre kantene av myk topp oppover og på den andre delen av myk topp.

• Åpne låsene innenfra headliner, mellom foran og bak. Det er en låsen på hver side.

• Trinn utenfor Jeep. Forstå fremkanten av Jeeps topp. Har din assistent stå på den andre siden og forstå andre stolpen. Samtidig trekke forkantene myk toppen bakover til å kaste den tilbake.

• Reverserer du trinnene for å sette myk topp i "Stengt" posisjon når du er ferdig. Husk å fullt zip side bak vinduene og bakruten.