Nnywellness.com

Hvordan bruke SV til AV-kabler for en bærbar PC til en TV


Hvordan bruke SV til AV-kabler for en bærbar PC til en TV

Bærbare datamaskiner gjøre noen ofre for portabilitet. Den største er skjermstørrelsen. Selv om noen bærbare skjermer nærmer 20 tommer diagonalt, er dette litt liten for å se en film med familien, eller lage en presentasjon i et styrerom. Laptop-produsenter er klar over dette, og nesten alle moderne bærbare datamaskiner har en video-ut-port. Men er de fleste av disse portene i S-Video-format. Dette utgjør en utfordring, som eldre TV sjelden har SV innganger. En enkel kabelen og noen kommandoer er alt du trenger å bygge bro over gapet.

Instruksjoner

• Sjekk hvilken type S-Video utgang datamaskinen har. Noen har rektangulære 4-pinners kontakter, andre har standard 7-pins rund kontaktene. Apples bærbare datamaskiner leveres med en Mini-DV-porten, betyr at du trenger en adapter for å koble den til en SV-kabel.

• Kjøpe en kabel med 3 kompositt (rød, hvit og gul) mannlige pluggene på en ende (også kjent som en A / V-kabelen) og én S-Video mannlige kontakt på den andre. Kontroller at S-Video plugg er i pin format som passer datamaskinen.

• Koble sammensatt pluggene til de tilsvarende portene på TVEN. Kontroller at du kobler matchende farger. Gult er video, mens røde og hvite er venstre og høyre høyttaler, henholdsvis.

• Koble den SV enden av kabelen til SV-porten på datamaskinen eller til en adapter koblet til Mini-DV-porten.

• Slå på datamaskinen og TV.

• Velg inn nummeret på TV som tilsvarer sin kompositt A / V-innganger.

• Oppdatere skjermdriverne hvis du kjører Windows 7. Vil kjøre TV-for Windows, som ligger i verktøymappen.

• Klikk på "Start", deretter "Innstillinger", deretter "Kontrollpanel." En gang i kontrollpanelet, velg "Vis" og klikk på "Avansert egenskaper."

• Klikk på kategorien "Viser" i vinduet "Avanserte egenskaper". Dette vil bringe opp visningsalternativene. Hvis skjermkortet oppdager av TV (som må være slått på), vil det vise seg som en ekstra skjerm i grafikken i boksen. For å vise video-innhold på TVen, må du gjøre TV hovedskjermen. For å gjøre så, bare klikk og dra "Overvåke 2" grafikken til den er til venstre for "Dataskjerm 1."

• Klikk "OK" for å endre skjerminnstillingene, deretter gå tilbake til grunnleggende "Viser"-fanen og velg "Løsning." Hvis du bruker en eldre (ikke-HD) TV, må du sette oppløsningen til 800 x 600 piksler, som er maksimalt TV kan støtte. Klikk "OK" for å bruke endringene. Du kan nå spille en video eller presentasjon på TV-skjermen. Hvis grafikkortet kan kjøre 2 skjermer, vil du kunne bruke den bærbare maskinens skjerm samtidig. Ellers vil den gå svart når TVEN er koblet.

Tips og advarsler

  • Installasjonsprosessen ligner på Macintosh-maskiner. Gå til "System Preferences" og klikk på "Viser." Velg TV som primær, og Lukk vinduet.
  • På Windows XP, kan du bruke en hurtigtast bytte viser. Du må endre oppløsning i kontrollpanelet viser, men kan trykk "Fn" og en av dine F for å bytte til TV. For å finne ut hvilken F-tast aktiverer TV, ser du i håndboken, som dette er forskjellig fra laptop til laptop.