Nnywellness.com

Hvordan øke av drivstoff kjørelengde på en 4.0 Liter Ford Ranger


Hvordan øke av drivstoff kjørelengde på en 4.0 Liter Ford Ranger

Ford Ranger 4.0L sekssylindret motor blir ca 15 å 21 mpg på modeller frisk av fabrikken. Eldre versjoner av den samme motoren har noe lavere kjørelengde på grunn av slitasje på motoren. Kjørelengde er ganske typisk for de fleste sekssylindrede motorer. Bedre kjørelengde uten å betale høye priser krever legge en høy flow luftfilter å øke luft inntak og split-platina eller iridium tennplugger for å forbedre konsekvens og kvalitet av gnisten. Pluggene og luftfilteret tar ca 30 minutter.

Instruksjoner

• Sett luftfilteret med en høy flow, levetid luftfilteret. Luftfilteret bolig, foran, klemmer passasjer-side av motorrommet, åpnes ved å slippe fire beholde på venstre og høyre side. Løft bolig dekselet opp og fjerne gamle luftfilteret. Høy flow filteret er samme form og størrelse som opprinnelige. Sett inn det nye filteret og erstatte bolig cap. Trykk fire beholde klemmer på plass.

• Trekke tennpluggen ledningen av første tennpluggen og plasser den til side. Sett tennpluggen chipen og hylse i tennpluggen hullet til socket fatter tennpluggen. Rotere pluggen mot klokken for å fjerne. Nye pluggen inn i kontakten og trykk pluggen på plass. Tvinn pluggen med klokken for å stramme. Trykk tennpluggen ledningen på tennpluggen til du føler det klikker på plass. Gjenta for de gjenværende pluggene. Arbeide med en plugg for å unngå å blande opp tennpluggen ledningene.

• Ta bilen til en lyddemper butikk har lager eksosrør og lyddemper erstattet med en større, høy flow system. Kostnadene for systemet er litt forhøyet sammenlignet luftfilteret og tennpluggen endringer. Erstatte lager eksosrøret lar bilen å løslate avgasser enklere å opprette lavere forbruk av drivstoff. Lyddemperen butikken kan også erstatte lager eksos manifold med en høy flow en betydelig kostnad.