Nnywellness.com

Hvor å fastsette en olje Pan lekkasje på en 2001 Cummins


Hvor å fastsette en olje Pan lekkasje på en 2001 Cummins

Hvis du føler at du er tøff på din Dodge Cummins fordi du jobbe den hardt på arbeidsplassen eller du spille hardt på off-road stier, du bør ikke bli overrasket når det fjærer en lekkasje i olje pan på grunn av en rock, stick eller jobb-site rusk. Dessverre krever endring i olje pan på en 2001 Dodge Cummins fjerning av flere suspensjon deler og i noen tilfeller, løfte motoren er også nødvendig. Dette gjør reparere en sprakk eller punktert olje pan med epoxy lurt i forhold til å erstatte den.

Instruksjoner

• Kjøre 2001 Dodge Cummins på et sett av front-end ramper for å få avstanden mellom bakken og olje pan. Dette lar deg mer plass til å arbeide under bilen. Plass en hjulet chock bak bakre dekk å unngå lastebilen fra å rulle bakover mens du er under den.

• Plasser en avløp panne under i olje pan og fjerne Oljepluggen med en skiftenøkkel. Tillate alle olje renne ut av pannen. Sett pluggen inn i olje pan når den er tømt.

• Rengjør overflaten området rundt hullet eller sprekk med mineral ånder og butikk håndklær til alle fett, olje og smuss er fjernet fra overflaten av olje pan.

• Opprette en V-groove langs sprekk med en trekant fil å tillate mer epoxy. Hvis lekkasjen er et pinhole, kan du hoppe over dette trinnet.

• Scuff området rundt det sprekk eller hull med 600-korn (eller lavere) sandpapir å gi epoxy en ru overflate å bite på.

• Rengjør overflaten området rundt hullet eller sprekk med mineral ånder og butikk håndklær til alle støv og skitt opprettet fra den not og sliping prosessen er fjernet.

• Bruke nok epoxy overflaten overlapper det sprekk eller pinhole med ca 2 inches å lage en stor sel rundt det berørte området. At området til tørk i en periode på 24 timer før du legger olje tilbake til i olje pan.