Nnywellness.com

Android kompatibilitet


Android kompatibilitet

Googles Android operativsystem er et åpen kildekode-grensesnitt utviklet spesielt for mobile enheter, som smartphones og tabletter. Android-enheter er ikke eksklusivt til mobiltjenesteleverandøren eller produsenten. Mens Android har innebygd kompatibilitet med mange smartphone vise egenskaper og mediefiltyper, kan hver enhet ha sine egne særtrekk.

Nettverk

Android-enheter er kompatible med mange tjenesteleverandører i USA, inkludert AT & T, Verizon Trådløs, T-Mobile og Sprint. Kompatibilitet med 3G og 4G-nettverk er spesifikk for enheten, tjenesteleverandøren og plasseringen av bruk. Android-operativsystemet gir også enheter med Wi-Fi, GPS og Bluetooth-funksjonalitet.

Produsenter

Android operativsystem er kompatibel med enheter produsert av Motorola, Samsung, LG, HTC og andre. Android er åpen kildekode naturen gir produsentene å tilpasse Android operativsystem for hver enhet. Dette skaper et miljø der ingen to Android enheter er akkurat det samme, selv om de er opprinnelig basert på den samme versjonen av Android. Mens Android har innebygd kompatibilitet med mange filer og funksjoner, har en produsent rett til å opprette en enhet med sin egen tilleggsattributter.

Programmer

Android-enheter er kompatible med tusenvis av gratis og betalt programmer fra Android Market, der brukerne blar programmer av arter, som underholdningen, spill, nyheter og produktivitet. Hvis du har en Google-konto, kan du installere fritt betalt programmer på flere Android-enheter. Surfing, nedlasting og bruk av programmer krever en datatilkobling fra mobilnettverk eller Wi-Fi. Programmer kan kreve en bestemt versjon av Android eller andre enhetsspesifikke funksjoner skal fungere.

Mediefiler

Android har innebygd kompatibilitet med mange vanlige audio, fortsatt bilde- og videofiltyper. Android-enheter støtter 3GPP multimediefilen standarden for lyd og video, samt andre standard medieformater, som MP3, AAC, JPEG og MPEG-4. Flere filformater, video resolusjoner og HDMI utgang er enhetsspesifikke funksjoner som bestemmes av produsenten.