Nnywellness.com

2005 Lincoln lyd systemalternativer


Lincoln merkevaren er en luksus biler laget av Ford. 2005 Lincoln LS er en firedørs sedan som leveres som standard med skinnseter, strøm vinduer og dører, klimaanlegg og cruise-kontroll. De ulike versjonene av bilen er utstyrt med forskjellige lydsystemer.

Luksus modell

LS luksus er standard 2005 Lincoln modellen, og den kommer med fellestrekk som aircondition og regulerbare seter. Fabrikken innebygd stereo funksjoner en radio som støtter både AM og FM band. Favoritt stasjoner kan programmeres til en av de forhåndsinnstilte alternativknapper med letthet. Stereo systemet inneholder også en kassettspiller og CD CD-spilleren. Lyden kommer fra fire høyttalere bygd inn dører av bilen.

Sport og Ultimate modeller

2005 Lincoln LS linjen inneholder to sport modeller--V8 og V6 Sport og Ultimate. Lydanlegget i hvert kjøretøy er det samme. Hver har samme oppsett som luksus modellen gjør, men kassettspiller/enkel CD-spilleren er erstattet av en i dashbordet, seks-platen CD-skifter, slik at du kan bytte mellom flere albumer med et knappetrykk. Sport og Ultimate modellene kommer med en 180-watts forsterker, subwoofer å forsterke base og 12 høyttalere gjennom hele bilen.

THX-sertifisert alternativet

Oppgradering til SoundMark vil THX-sertifisert lyd system gi deg radio og seks-platen CD-veksler som skaper film lydkvalitet. THX-sertifisert systemet har også 12 høyttalere og subwoofer for maksimal effekt. THX-sertifisert-lyden vil gi deg med høyere kvalitetsmusikk og mer livaktig menneskestemmer mens 12 høyttalersystemet gjør systemet høres flott uansett hva plass du tilfeldigvis sitte i mens du kjører nedover veien.