Nnywellness.com

Hvordan installere Hood Pins på karbonfiber hette


Hood pins er et populært tillegg til endret gaten biler og biler. Deres formål er å tillate eliminering av panseret utgivelsen, som er komplekse og legger en liten bit av vekt til bilen. Hood pins også legge en bare-Ben konkurranse titt på bilen, og er spesielt passende på lett carbon fiber hetter. Installere en gruppe med hette, selv på et materiale som avansert som karbonfiber, er relativt enkelt.

Instruksjoner

• Åpne Shack og bestemme hvor du skal montere pin for hette pin montering. Pin er delen som bolter til området under panseret. Som panseret lukkes, pin vil gå gjennom et hull i panseret og vil deretter festes fra utsiden av panseret med hette pin maskinvaren. PIN-koden må plasseres på slutten av panseret overfor fra hengslene. Finne et flatt område av sheetmetal som kan du bore hull for pin installeres.

• Finne riktig borekronen å bore et hull for pin. Litt bør være bare litt større enn pin. Du pin å skyve inn i hullet, men ikke passer for løst. Markere hvor du vil hullet med en markør eller avlyse et merke i overflaten. Bore liten pilothull og deretter bore større hullet med større borekronen.

• Installer pin i hullet som ble boret. Pin skal være koblet, og kommer med nøtter som tråden på den. For å installere pin, tråden en mutter på pin på undersiden av sheetmetal og en mutter på den andre siden av sheetmetal. Angi PIN-koden i ønsket høyde og stram nøtter slik at pin er installert trygt. Installere den andre pinnen på den andre siden av motoren bukten.

• Legg litt maling eller vaselin på slutten av panseret pinnene. Veldig sakte lukke panseret til undersiden av det kommer i kontakt med pinnene. Maling eller fett på slutten av pinnene vil forlate et merke på undersiden av panseret, hvor en tilsvarende hull bores så pin kan gå gjennom panseret.

• Dobbeltsjekk plasseringen av hullet som skal bores. Du kan ikke reparere hullet når det har blitt boret hvis den på feil sted. Plasser malere tape rundt området der hullet er på begge sider av hetten. Tape hindrer karbonfiber deler og chipping når hullet er boret.

• Bore liten pilothull og deretter bore større hullet på begge sider av hetten. Nedlegge panseret for å sørge for at pin lysbildene lett gjennom hullet, og også at det stikker langt nok over panseret for hette pin maskinvaren installeres.

• Stengt panseret. Plass hette pin trim platen over pinnene stikker opp av panseret. Utformingen av trim platen vil variere avhengig av panseret pin du har valgt, så konsultere hood-pin instruksjoner for nærmere detaljer. Merk hvor trim plate skruen hull linje opp med hette. Husk å sette malere tape på panseret før boring. Bore i riktig hull med litt drill. Skru trim platen på panseret med medfølgende festeanordninger. Skyv beholde pinnene gjennom hullene i pinner å holde panseret Avslutt. For å åpne panseret, skyv beholde pinnene ut og løfter panseret til åpen posisjon.