Nnywellness.com

Hvordan du bytter olje på en 2006 Mitsubishi Lancer


Hvordan du bytter olje på en 2006 Mitsubishi Lancer

Med mange års produksjon tjener Mitsubishi Lancer sitt rykte som en av de høyeste kvalitet familie bilene på veien. Sporting en rimelig prislapp og lav reparasjonskostnadene, var Lancer 2006 et høydepunkt for denne bestemt merke og modell. Og sikre det er fortsatt en av de mest rimelig import bilene du kan eie, følg fem enkle trinn for å endre olje Lancer 2006.

Instruksjoner

• Forberede renne. De riktige verktøyene vil gjøre dette gå raskt og problemfritt. Pop panseret og Finn motoren. Grave ut avløp pannen og plasser den under bunnpluggen under bilen ved foten av motoren. Bruke socket og Hylse for å løsne bunnpluggen. Ikke Fjern pluggen helt.

• Trekke i støpslet: ferdig skru ut den med fingrene slik at du ikke mister den i avløpet pannen. Ikke gjør dette vil gjøre for rotete opprydding senere. Med bunnpluggen fjernet, vil den gamle oljen tømme ut av motoren og i kokekaret. Mens du venter på olje til avløp, tørke av bunnpluggen og erstatte knuse segl. Plasser panorere under din gamle oljefilter og bruke olje filter fastnøkkel til å fjerne den. Plasser det gamle filteret i pannen og la resten av den gamle oljen renne ut av den. Installere nye oljefilteret.

• Påfyll: med motoren tømt, skru bunnpluggen tilbake på plass på bunnen av motoren. Nå fjerne olje cap, sette inn trakten og hell i tre av de fem nye liter olje.

• Kontrollere: Dette er hvor ren rag kommer i hendig. Det er også der du vil svare på spørsmålet om hva de skal gjøre med liter fire og fem. Først, fille: ren av måling og sette å få en indikasjon på hvor mye olje er nå i motoren. Start bilen og la det kjøre i et par minutter. Deretter slå den av og tilsett liter fire. Start maskinen igjen og la den kjøre et par minutter. Sjekk din peilepinnen igjen. Hvis oljen ikke nå påfyllingsstreken, åpne liter fem og legge mer til du får riktig indikasjon fra din peilepinnen. Et oljeskift Lancer 2006 tar vanligvis 4,2 liter.

• Resirkulere og hvile: nå som olje endringer Lancer 2006 er fullført, samle forsyninger for lagring. Også ikke glem å lagre brukt olje i trygt beholdere for resirkulering. Nå ta det med ro, eller ta den ut for en snurr. Du har lagret ca 40 dollar.

Tips og advarsler

  • Når du er i tvil, se bilens håndbok for riktig olje typer og vedlikeholdsintervaller. Mens 3000 til 5000 miles anbefales for oljeskift, bruker mye av din Lancer 2006's auto vedlikehold og reparasjon hvordan du kjører den.
  • Olje utvalg er betydelig. Det er motoren din livsnerven. Du ville ikke ønsker en lege til å være uvøren med din kjære ens blodtype under en blodoverføring. Som sådan, bør du behandle bilen med det lated bekymre. For Lancer, unngå oljetyper enn 5W20 eller 5W30, og for all del, forplikte seg til en klasse når du acclimate bilen til effekter. Bruke feil karakteren kan bety dårlig ytelse og hyppigere sammenbrudd.