Nnywellness.com

Hvordan lage Skins for mobiltelefoner


Hvordan lage Skins for mobiltelefoner

Mobiltelefoner er ikke bare for telefonsamtaler lenger. De har blitt like mye en motetilbehør som de er en nyttig apparat. Fordi noen mobile enheter kan koste oppover $500 eller mer, er det viktig å få riper. Det er lett å lage din egen personlige skins for mobiltelefoner.

Instruksjoner

• Finne en tjeneste som lar deg lage skins. Eksempler inkluderer UniqueSkins.com, MyTego.com og SkinIt.com. Fra 2010 tilbud alle hud priset mellom $15 og $30.

• Gå til UniqueSkins.com. Dette nettstedet kan du lage egendefinerte skall for de fleste fabrikater og modeller av mobiltelefoner. Du kan velge fra sin design eller Last opp dine egne fotografier eller tegninger og lage dine egne. Kan du ikke bare vanlig vinyl hud, men også skins laget av gel og andre som har et ripesikkert belegg.

• Gå til MyTego.com. Dette området er mer grunnleggende og tilbyr bare vinyl hud. I tillegg til mobiltelefoner, kan du utforme skinn for bærbare datamaskiner, netbooks, PS3 og MP3-spillere.

• Gå til Skinit.com. Dette nettstedet har et bredt utvalg av ferdige skinn og også lar deg lage dine egne. Du kan ikke bare kjøpe og utforme din egen vinyl hud, men også kjøpe klar beskyttende foringsrør her.