Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med Auto kropp Rust


Rust er en vanlig foreteelse på biler i bestemte geografiske områder på grunn av værforhold og veiforhold. Fuktig vær, snø, høy vann og salt på veiene bidrar til rust. Rust oppstår på eldre biler, men kan også oppstå på nye biler hvis noen rent metall er eksponert, for eksempel riper, bulker eller dings. Rust deretter sprer seg under maling og blir vanskeligere å fjerne som blir større. Finn ut hvordan du kan kvitte seg med auto kropp rust og få bilen tilbake i form.

Instruksjoner

• Finne rust på bilen etter rustne riper, dings, små hull med rust rundt dem, eller deler av maling som synes å være bobler opp. Dette betyr at rust under maling, men er fortsatt et stort problem og må fjernes. Rust forårsaket av snø eller salt på veiene er vanligvis funnet langs nedre kant av sidene av kjøretøyet.

• Male rust bort til du kommer til Bart metall. Selv en liten mengde rust kan vokse til å bli store. De fleste rust på overflaten og kan bakken bort lett. Slipe bort rust og deretter slipe bort maling rundt området. Når ferdig, bør det være bart metall viser i og rundt den skadede delen.

• Bruk Bondo med en nal til tidligere rustne området hvis området er bulkete. Glatte våte Bondo med en nal og la dem tørke. Sand tørket Bondo med 36-grus sand papir til den er på nivå med omkringliggende metallplater. Hvis det var bare overflaten rust og ingen bulker eller dings, kan du hoppe over dette trinnet.

• Glatt kropp filler på området med en plast nal og la dem tørke. Sand det med 80-grus sand papir og sliping blokk til det er glatt.

• Gjelde bil primer for hele området, inkludert Bart metall rundt reparerte området. Bruke tre lag med primer og lar hver strøk tørke før en ny strøk. Hvis området ikke males på samme dag, bruk en selv etsing automotive primer. Dette primer overholder metall og sel det så fuktighet i luften ikke vil føre til rust på bart metall.

• Sand primet området med 120-korn sand papir og sliping blokk. Male området med tre eller fire våpenskjold billakk, slik at hvert strøk tørke før en ny strøk.

Tips og advarsler

  • Tenk kjøretøyet rust som kreft: Hvis den finnes, selv i en liten mengde, det vil vokse og spre seg selv under maling.
  • Ikke male rust bort Hvis rust hvis dype nok til å gjøre store holder i kroppen av bilen. I disse tilfellene bør hele bolen erstattes.