Nnywellness.com

Hvordan øke hjulet forskyvning


Hjulet forskyvning brukes til å flytte et hjul inn eller ut fra den midtre delen av hjulet. Midten av rattet beveger ikke seg. Hjulet forskyvningen måles fra midten av hjulet på ytterkanten av hjulet. Øke eller redusere hjulet forskyvningen flytter utsiden av hjulet ut av fenderwell eller videre inn i fenderwell, og gir bilen et annet utseende.

Instruksjoner

• Løfte og støtte bilen på jack står.

• Inspisere hjulet godt for avstander. Hvis intensjonen er å flytte dekket videre under bilen, må alle hindringer overholdes. Det nærmeste objektet til hjulet, er det et sjokk eller en svaie bar link, er den avgjørende faktoren på forskyvningen tilgjengelig uten modifikasjoner. Som regel er det ikke tilrådelig å plassere en kombinasjon av dekket og hjulet nærmere enn 7/16 av en tomme fra en hindring, tillater for flex.

• Mål avstanden fra den nærmeste delen av sideveggen av dekket til hindringen. Trekke 7/16 av en tomme. Dette målet er økt forskyvningen som kreves. Derimot mer forskyvningen er redusert, videre dekk vil bli flyttet utover.

• Flytte dekket utover ved å måle avstanden fra nærmeste del av dekket til av fenderwell. Trekke 7/16 av en tomme. Dette er hvor å redusere forskyvningen.

• Fjerne dekk fra rim å måle nåværende forskyvningen. Ta dekk til dekk butikk og har fjernet akkurat lenge nok til å måle forskyvningen og deretter sette dekket på felgen. For å måle nåværende forskyvningen, lå bare rim ansiktet en etasje nivå. Mål fra gulvet til bunnen av den midtre delen. Legge til eller trekke det forhåndsbestemt nummeret, og dette er forskyvningen nødvendig for nye felger.