Nnywellness.com

Hva er fordelene med en V8 Stroker Motor?


Hva er fordelene med en V8 Stroker Motor?

Når du sammenligner nye biler, er av motoren en viktig faktor. Motorer, og derfor biler, varierer drivstofforbruket, hestekrefter, dreiemoment og kostnader. Drivere som ønsker makt i lav RPMer uten for mye kostnader, og som ikke tankene å komme under panseret å gjøre noen endringer, gir en V8 stroker god verdi for pengene.

Strøm

Den største fordelen med en V8 stroker over en vanlig V8 er at den har mer kraft ved lave turtall. Motorens sylindervolum, som forteller deg hvor mye drivstoff som trekkes inn i hver enkelt sylinder, bestemmes av størrelsen på stempelet og avstanden stempelet reiser, kalt bar og slaget, henholdsvis. Øke motorens slag øker forskyvning og gir motoren mer hestekrefter. Økende strøket øker også motorens dreiemoment fordi motoren har mer innflytelse ved flytting stempler. Hjerneslag og bar øke normalt i tandem. Mens en liten justering på streken kan gi fordeler, kan en stor økning på streken uten samsvar endring til bar forårsake ytelsesproblemer, spesielt ved høy RPM.

Kostnader

En V8 stroker er relativt billig for hestekrefter genereres. Normalt blir motorer dyrere som de blir kraftigere, men øke motorens hjerneslag etter å kjøpe en bil er et rimelig alternativ til å kjøpe en high-end motor. Noen selskaper spesialister på å lage deler å drivere øke deres motorens slag, men denne prosessen krever noen tekniske skarphet. Sjåfører som tenker på å kjøpe en bil og deretter betaler en mekaniker å øke strøket bør ta prisen på ansette en mekaniker hensyn når du sammenligner kostnadene ved forskjellige motorer.

Sylindere

Fordelen med en V8 stroker over en V6 stroker er at motoren vil kjøre mer jevnt fordi det branner ganger per sekund. Generelt, vil en V8 stroker også ha mer strøm enn en V6 stroker. Denne andre nytte avhenger av Karakteristika av motoren - en turboladet sekssylindret motor kan generere mer hestekraft enn en vanlig 8-sylindret motor.