Nnywellness.com

Problemer med HDMI-Port


Problemer med HDMI-Port

High-definition multimedia interface, eller HDMI, er en digital interconnect medium. Tillater høyoppløste audio og video med nødvendige kopibeskyttelse, er HDMI ikke uten sine problemer. Selv om mange av disse problemene utgjør normal drift, presenterer mange irritasjonen enten reelle eller imaginære. I tillegg er HDMI porten problemer fysisk i stedet for operative, krever løsninger på fly av montører og initiativrike bedrifter søker for å løse disse problemene via markedet.

Bytte forsinkelser

Synkronisering prosessen, kjent som HDMI håndtrykket, formidler en forsinkelse mellom kilden og skjerm. Dette er ofte en bekymring når flere kilder er plassert i flere skjermer. Noen produsenter løser dette problemet ved alltid å holde synkroniserer dataene mellom alle kilder og skjermer, eliminere denne forsinkelsen. Disse teknologiene er vanligvis proprietære, innlemmet i sine produkter.

Løse tilkoblinger

Tunge HDMI-kabler som reiser fra en redskapsbeholder projektorer og fjernsyn ofte faller ut av HDMI-porten på skjermen. Initiativrike produsenter utvikle kontinuerlig låsemekanismen, utformet for å holde kablene godt sikret til portene. I tillegg reduserer dette stress plassert på kabelen, viktig når én kabel kan være dyrt å erstatte og installere nytt hvis den mislykkes.

Bytte problemer

Portene på HDMI-aktiverte omformerenheter ikke kan vanligvis håndtere flere oppløsninger. Som et resultat, må de fleste omformerenheter redusere oppløsning utdataene til skjermen til den laveste inndataoppløsning koblet switcher's innganger. Med andre ord, tvinger en DVD-spiller med bare 480p maksimal effekt for alle enheter til denne standard oppløsning. Dette er åpenbart uakseptabelt for personer som bruker HD - TV.

Nøkler

HDMI-enheter vanligvis har bare fire nøkler. Dette betyr at en HDMI-kilde kan bare spilles på fire viser til enhver tid. Én kilderute i en skifter enheten som trenger å komme til en hele huset hele lyd video distribusjonssystemet gjøre ikke dette. Disse spørsmålene påvirker bare de med store, hele huset lyd-/ distribusjonssystemer, men egendefinerte installasjonsprogrammer trenger å bry seg med slike eventualiteter.