Nnywellness.com

Hvordan kroken DVD Surround Sound Systems til HDTV


Når du prøver å lage den ultimate rom, du sannsynligvis vil den beste videoen og lyd kan du muligens få. Dette kan bety trekke DVD surroundlyd til din HDTV. Hvis du har riktig utstyr, bør du ha litt problemer med dette, og det bør ikke ta veldig lang.

Instruksjoner

• Bestemme hva slags kabel du må kjøre utstyret til mottakeren. Sjekk portene på mottakeren for å se hvilken type den godtar. Det er tre vanlige typer: Toslink, som er et fiber tilkobling; Digital koaksial, som ligner en RCA-kabel, og HDMI, som er den mest avanserte og presentere på mest sen modell HDTVer. Kjøp to lengder av aktuelle kabelen og en rull med standard høyttalerkabelen. Lavere gauge tall på høyttalerkabelen, bedre lyden vil være, siden det er tykkere og bærer mer signal.

• Kjøre en lydkabel fra mottakeren til Blu-Ray spilleren og en annen fra mottakeren til TVEN så du kan nyte surround-lyd når du ser DVDs. (innganger skal være merket på hver enhet. Kontroller at du setter kablene i de riktige portene). Kjør din høyttalerkabelen fra høyttalerne til mottakeren bare.

• Sett høyttalerne på plass. Henge din senterkanal like over TV på om øret nivå slik at lyden ville projiseres rett fram. Deretter satte en mindre høyttaler under TV og vinkel det litt oppover. Plass bakre høyttalerne på baksiden av rommet, like over der hvor øret er når du sitter på møbler å se på TV.

• Sett din subwoofer i ett av foran hjørnene av rommet. Ikke prøv å henge den på veggen, siden det er ganske tungt. I stedet sette den et sted hvor det vil være påtrengende. Sette fronthøyttalerne en på hver side av TVEN, hengende eller stående dem selv med senterkanalen.

• Kontroller at alle kabeltilkoblingene er stramt. Deretter slår på utstyret ditt og nyt din nye surroundlyd.

Tips og advarsler

  • Kjør din høyttalerkabelen nær toppen av veggen eller under teppet så du trenger ikke et virvar av ledninger langs stue veggene.
  • Prøv å matche kabel farge til din vegg kamuflere det enda mer.