Nnywellness.com

Hvordan endre overføring oljen i Getrag SVT fokus


Ford Focus SVT hadde en sekstrinns manuell girkasse, gjør det bare Ford front - hjulet stasjonen kjøretøy utstyrt med en sekstrinns manuell girkasse. Sekstrinns Getrag MTX-285 overføring i SVT fokus bruker en syntetisk Mercon-V væske at du bør endre hver 12 måneder eller 12 000 miles å sikre holdbarheten av overføringen. Væsken er en enkel fyll og avløp fremgangsmåte du kan fullføre hjemme i omtrent en time, og krever ingen spesielle verktøy eller utstyr.

Instruksjoner

• Blokkere bakhjulene i fokus ved wedging hjulet parkeringsklosser bak dekk og bruke på parkeringsbremsen sikkert. Plasser gulvet jack under midten av underramme og løft fokus til det er nok plass til å arbeide under den. Stedet jack står under venstre og høyre ramme og lavere jack til jack står støtte vekten av bilen. Fjerne gulvet jack.

• Fjern motor splash skjold hvis den har det, med en 10 mm kontakt og ratchet å fjerne det feste bolter. Skyv en avløp panne under den laveste delen av overføringen.

• Fjern den store Allen-lederen avløp plug ligger nær bunnen av overførings differensial bolig, som er i den nederste delen av overføringen, bruke en stor Allen fastnøkkel. Tillat overføring olje renne i avløpet kjelen til bremser til et drypp. Re-installere bunnpluggen og stram den trygt.

• Re-installere bunnpluggen og fjerne filler pluggen på samme side av differensial like over bunnpluggen, bruker den samme Allen fastnøkkel. Pumpen væske i fylle hullet, bruke en håndpumpe, før det begynner å drible ut av fylle hullet. Re-installere fyll pluggen og stram den trygt.

• Heve fokus SVT utenfor jack står med gulvet jack, og fjern står. Senk jack til bilen hviler på bakken og fjerne plugg. Teste Ford å bekrefte skiftende er glatt gjennom alle utstyr posisjoner.

Tips og advarsler

  • Unnlatelse av å støtte bilens vekt med jack står mens arbeider under det kan resultere i Kjøretøyskade og alvorlige skader.
  • Bruk vernebriller og arbeid hansker for å hindre alvorlige skader.