Nnywellness.com

Hvordan kan jeg kjøpe brukes Lexus biler engros?


Hvordan kan jeg kjøpe brukes Lexus biler engros?

Kjøpe en pre-eide luksus kjøretøy på engros-pris er best av begge verdener. Du får fordelen av å eie en high-end bil mens betalende en prisen. For å kjøpe en brukt Lexus engros, bør du planlegge å delta på en auksjon.

Instruksjoner

Finne en auto auksjon
Finn en auksjon. Typer auksjoner: privat auksjoner for autoriserte forhandlere, offentlige politiet beslaglegge auksjoner, offentlige regjeringen auksjoner for beslaglagt eiendom.

Lister over auksjoner kan grunnlegge online. Nettsteder krever en medlemsavgift for å få tilgang til informasjonen.

Gjøre lekser, sjekk ut priser
Sammenlign priser. For et referanse, kan du gå til webområdet Lexus sjekke ut prisene på nye biler. Bruk en bil pris ressurs guide for å finne hva prisen ville være for samme modell når det brukes.

Kjøpe engros og lagre
Bestemme på forhånd hva du er villig til å betale for bilen. Når du kjøper på auksjon, kan du betale så lite som 60 prosent under detaljhandel.

Sjekk ut bilen
Undersøk bilen før du kjøper. Hvis auksjonen har døgnet forhåndsvisning, visuelt inspisere bilen og starte den. Lytte til motoren. Teste lys, varme, aircondition og bremser. Auksjoner tillater ikke kundene til å teste kjøretøy.

Være klar til å betale for Lexus, hvis din er høye bud.
Delta i auksjonen. Være forberedt på å betale for bilen på stedet, eller en dag eller to av hendelsen, avhengig av at auksjonen.

Tips og advarsler

  • Alle kan delta på en offentlig auksjon. For å delta i en forhandler-bare auksjon, må du skaffe en forhandler lisens eller finne en forhandler som er villig til å kjøpe i proxy for deg.
  • Hvis du planlegger å kjøpe mer enn én bil med videresalg i tankene, se på statens regelverk. Det er sannsynligvis en grense for hvor mange biler du kan selge uten en forhandler lisens.