Nnywellness.com

Slik hindrer noen fra å kjøre bilen


For mange amerikanere er deres mest verdifulle ressurs etter sitt hjem bilen sin. Det siste du ønsker er noen kjører bilen uten din kunnskap. Ifølge National Insurance kriminalitet Bureau falt kjøretøy tyverier i 2008 13 prosent fra 2007 fordi flere amerikanere tar ekstra forholdsregler for å beskytte sine biler. Du kan bruke en kombinasjon av utstyr og sunn fornuft for å hindre at bilen blir tatt på en glede tur uten din tillatelse.

Instruksjoner

• Låse bilen dører hver gang du avslutter kjøretøyet, uansett hvor du er parkert.

• Fremheve alle bilens Vinduer før du avslutter bilen. Forlate et vindu sprakk lar en forbipasserende skli noe i vinduet og låse opp bildøra.

• Ta nøklene med spennende bilen. Aldri avreise tastene på et sete eller i tenningen mens kjøretøyet er uovervåket. Det spiller ingen rolle hvis du bare kjører i bensinstasjonen eller slippe av en pakke på postkontoret. Forlate nøkler i bilen er en åpen innbydelsen å hoppe i og kjøre av.

• Installere en bil alarm på bilen utstyrt med en GPS-program. Hvis kjøretøyet er aldri tatt uten din kunnskap, kan du kontakte de lokale myndighetene og fortelle dem du har en GPS tracking system i bilen. Dette vil hjelpe dem å finne bilen raskere.

• Kjøp en steering hjul-lås som klubben. Dette er en solid stål bar som låser rattet sted, gjør det umulig å kjøre bilen. Knytte den når du park.