Nnywellness.com

Hvordan fungerer en Trailer knirkefritt Coupler?


Hvordan fungerer en Trailer knirkefritt Coupler?

Oversikt

Mekaniker montering en trailer knirkefritt.

Hva en Coupler er

En traileren coupler er en mekanisk enhet som forbinder en trailer knirkefritt slep kjøretøy. Trailer koblinger kommer i flere forskjellige konfigurasjoner, men alt arbeid ved clamping rundt knirkefritt ballen. Midler til å gjøre dette varierer noe. Noen koblinger ansette en kjedehjul å stramme klemmen til ball; en annen vanlig ordningen er en lever eller veksleknapper låse kabelendene.

Mekanikken

Når spaken er snudd til låst posisjon, trekkes klemmen mot undersiden av stikk ballen. Riktig justering er avgjørende for sikker drift av en trailer, så en justere mutter tilbys på pinnen bolten. Tilpass bør være tettsittende men ikke bindende. For løs, og det er fare for kabelendene bli koblet fra stikk ballen.

Velge den riktige Coupler

Trailer Hengerfeste koblinger er vurdert av vektklasse: klasse I for tilhengere å 2000 pounds Bruttovekt trailer; Klasse 2 for tilhengere å 3500 pounds GTW; Klasse III dekker trailere til å 5000 pounds GTW; Klasse IV er tilhengere til 10.000 pounds GTW. Stikk koblinger er også tilgjengelig med kapasitet opp til 15.000 pounds GTW. Trailer Hengerfeste coupler klasser også angi størrelsen på knirkefritt ballen, med minste er 1 7/8 inches, de største blir 2 1/2 inches.

Det er viktig å matche traileren coupler og ballen til riktig lastet vekten av tilhengeren. Dermed vil sikre den høyeste graden av sikkerhet.