Nnywellness.com

Hvordan lage en Vcd i Windows Media Player


Hvordan lage en Vcd i Windows Media Player

En VCD (video kompakt Skiven) inneholder lyd-og video-filer på samme måte som en DVD, men uten samme grad av oppløsning og lyd bildekvalitet. MPEG-format skjermoppløsningen på en VCD er en VHS-kassett. VCD spilles på datamaskiner med en CD-ROM-stasjon og de fleste DVD-spillere. Videofiler kan brennes på en VCD bruker Windows Media Player, som er standardprogrammet på Microsoft-operativsystemer for avspilling og opptak av CDer. Hvis du ikke har en DVD-brenner, men vil gjøre video-plater, er brenne VCD en levedyktig løsning.

Instruksjoner

• Sett inn en tom VCD i datamaskinens CD-ROM skuffen og Lukk skuffen. Windows Media Player skal starte automatisk. Hvis det ikke, klikk på "Start" eller Microsoft flagg-knappen i nedre venstre hjørne å velge "Alle programmer", deretter dobbeltklikker du på Windows Media Player.

• Klikk kategorien "Brenne", som er kategorien Midtstill i øvre høyre hjørne av programvaren.

• Klikk "Video" fra listen på venstre side av skjermen for å åpne en mappe som inneholder alle videofiler som er lagret på datamaskinen.

• Velg videoer å brenne på VCD ved å klikke og holde venstre museknapp på hver tittel, og dra den til brennelisten. En skjerm nederst i brennelisten viser det resterende tid anvendelig å legge flere videoer.

• Klikk "Burn" i nedre høyre hjørne kopiere videoer til platen.

Tips og advarsler

  • Trykk og hold CTRL (kontroll) for ├ñ velge flere filer samtidig for å dra i brennelisten.