Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en 1972 triumf Bonneville T120V


Triumf er en britisk motorsykkel. Bonneville modellen er oppkalt etter Bonneville Salt Flats i Utah, der mange motorsykkel beslutningstakere testet toppfart på sine sykler. T120 Bonneville ble introdusert i 1959 og likte en lang produksjonen før den ble forbigått av den større Bonneville T140 i 1970. Når først introdusert, Bonneville var basert på triumf Tiger, og ble gradvis bedre hvert år for å bli konkurransedyktig med sine rivaler.

Søkemotor

Motoren i 1972 Bonneville T120 var en fire-takts parallell twin sylinder av 649 kubikk centimeter eller 39.6 kubikk inches. Dette var en overhead ventilen (OHV) motor som hadde to ventiler, en inntak og en eksos, per sylinder. Hestekrefter utgang var 49 7200 RPM. Veivaksel slag var 82 mm. drivstoff var av doble forgassere sylinderen var 71mm. Komprimeringsforholdet var 9.0:1. Sylindere hadde kjøleribbene på utsiden. Air ble tvunget rundt finnene når sykkelen ble flyttet å holde motoren kjølig.

Mekanisk

Bonneville T120 hadde en fem-trinns manuell girkasse. Både foran og bak hjul inneholdt med internt utvide bremseskoene som var kabel operert trommelbremser. Starter var en kick-starter. Hjuloppheng foran var twin Oljefylte gafler. Bakhjulsopphenget var en svingarm suspendert av to chrome coil-over-støtdempere. Siste kjøring fra overføring til bakhjulet var en justerbar kjeden. Forhjulet var 19 inches i diameter og standard dekket var en 3,25 av 19. Bakhjul var 18 inches i diameter med en 4.00 av 18 dekk som standard.

Generell informasjon

Bonneville T120 regnes som en klassisk stil motorsykkel med chrome-felger, twin swept-back krom eksosrør og polert aluminium motoren trekk. Rammen var et entall rør som kom ned foran motoren, deretter delt ut i to rør til vugge motoren. Var ca 109.4 miles per time. Drivstofftanken kapasitetsbygging var 4,76 gallon. Den egenvekt, eller vekt med verktøysett, olje og gass var 423.3 pounds.